• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Metal Rammus kazanmak isteyenler için son gün!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne runesi la görmüyonmu bütün parayı champlara harcamış adam :D

----------

mys bak kardeşim adam sana skin veriyor sana champ vermiyor bu birincisi. ikincisi olarak uzun buluyorsan süreyi hiç katılmazsın olur biter neden adama küfür etme gereksinimi duydun ?

sanki senin yaptığın ayrı birşey bide bana bilip bilmeden konuşuyor diyorsun :)

ne runesi la görmüyonmu bütün parayı champlara harcamış adam :D

----------

mys bak kardeşim adam sana skin veriyor sana champ vermiyor bu birincisi. ikincisi olarak uzun buluyorsan süreyi hiç katılmazsın olur biter neden adama küfür etme gereksinimi duydun ?

O adamdaki champ sayısı kadar skin var bende adam hala artistlik yapıyo bide fotoğraf yüklemiş.:D

allahınızdan bulun neyse ben birşey yapmıyorum ve demiyorum artık size sizin yaptığınız nankörlük birde bana diyorsunuz nankör diyorsunuz kimyooshin sana zamanında sırf forumdan olduğun için isteğini değerlerdirdim acıma yetime döner koyar g*tune olayı var şuan kimin ne olduğunu anlamış oldum şuan bişey demiyorum ben size artık

O adamdaki champ sayısı kadar skin var bende adam hala artistlik yapıyo bide fotoğraf yüklemiş.:D
konuşmıyım diyorumda adam uzatıyo daha geçen diyordu arkadaşlar hangi champı denemeliyim champı bulamadım diye :( bir champa yükleniyor sonra başka champ alınca bizim ezik dediğimiz feeder arkadaşlardan biri oluyor :( hani belli bütün ıplerini champlara harcamış ilk verilen500 rpyide 450 lik bir champın skinini almış daha ne uzatıyor anlamadım :(

Son düzenleme:
allahınızdan bulun neyse ben birşey yapmıyorum ve demiyorum artık size sizin yaptığınız nankörlük birde bana diyorsunuz nankör diyorsunuz kimyooshin sana zamanında sırf forumdan olduğun için isteğini değerlerdirdim acıma yetime döner koyar g*tune olayı var şuan kimin ne olduğunu anlamış oldum şuan bişey demiyorum ben size artık
Ne saçmalıyorsun kardeşim sen? ciddi sorunların var senin olayı nerelere taşıdın , ben sadece sizin gibilere iyilik yapılmıyacağını söyledim üstelik üslubunu düzeltte gel.
Üstelik yediğim ban konusuna gelirsek tekrar söylüyorum haksız yere yedim , kim banladıysa yanlış anlamadan banladı. Ben ümit abiye facebookdan mesajda attım görmüştür vesselam birisi çıkıp benim 2009 dan beri olduğum forumda bana y..şak diyemez tartışığım insanlar olabilir ama ben ne dolandırıcılıktan ban yedim nede üslubu bozukluktan yedim başkası küfretmiştir bende ederim ama bir sınır vardır senin gibi ağızım açık değil bundan sonra yorum yazma zahmetinde bile bulunmuyacağım

Bu adam babasının hayraın skin dağıtmıyor ama dağıttığı şeyde aman aman bir şey değil neyin kavgasını yapıyorsunuz adamla anlamadım sayfasında canlılık için güzel bir şey bencede 1 ay olur 1 hafta olur 1gün olur zorla değil ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri