• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Metin2 - Zırhlara Efekt Vermek

Firebeatz

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
24 Nis 2009
Mesajlar
199
Puanı
76
Konum
Bursa
maxigame_logo_banner1.png

Başlıkta belirtmiş olduğum üzere Metin2 Files'da zırhlara efekt vermeyi adım adım göstereceğim sizlere. Zırh efetleri private serverları oynayan oyuncuların gerçekten dikkatini çeken bir özelliktir. Geçelim detaylara.
maxayrac3.jpg


maxayrac3.jpg

1. Öncelikle eklemek istediğimiz efekti indirdiğimiz klasördeki;

Source\ymir work\pc\common\effect\armor bu adres çubuğuna ekliyoruz. Efektin mse kodu armor-4-2-3 , armor-4-2-4 şeklinde değiştirin yoksa sorun yaşayabilirsiniz.

Y3EB2v.png


2. Efektleri ekledikten sonra Root Pack'ımızı açıp; playersettingmodule.py dosyasına giriş yapıyoruz. Ardından CTRL+F yapıp,

ktZWoE.png


chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+20, "Bip01", "D:/ymir work/pc/common/effect/armor/armor-4-2-2.mse") aratıyoruz. Bu diziyi bulduktan sonra alt satırlarına aynısından tekrar yazıyoruz ve sonundaki armor-4-2-2.mse yi armor-4-2-3 ,armor-4-2-4 giriş yapıyoruz. +20 yazan yeri +21, +22 kaçtane eklediysek o kadar +1 arttırıyoruz.

Bu işlem bittikten sonra locale item_protoyu açıp efekt vereceğimiz zırhın kodu arıyoruz ve zırhın en sonundaki socket_pct="3" /> yerdeki rakamı aşağıdaki rakamlarla değiştirip kaydediyoruz.

VKfYpx.png


+21=6
+22=7
+23=8

Not: Bu rakamlar yalnızca +9 zırhlar için geçerlidir.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst