• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Minecraft Muhabbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Embriyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Embriyo

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
23 Nis 2009
Puanı
93
minecraft.jpg

Evet arkadaşlar. Forum kuralları çerçevesinde burada sohbet edebilirsiniz :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bölüm 1 gün içerisinde iyi bir ilgi gördü bana göre hmmm Bu arada oyunu inş. daha çok kişi oynamaya başlar yaptıklarımız değer :D Oyuna herkezi bekleriz oyun süperdir. Saten oynadıktan sonra anlarsınız.

Bende bakıcam :D texture yamasını gördükten sonra denemeye değer :D

susun olom ben kimliği felan hazırlıyım :D sınav var nede olsa :(

Valla evet ilgi gördü zaten yakında Maxigame için Texture Pack yapmayı düşünüyorum aynı fikirde olan varsa bölüşebiliriz.

Toplanalım Oynıyalım Hamachiden Hep Beraber Zevkli Olur Hem Yeni Başlıyanlara Yardımcı Oluruz Hemde Eğleniriz Çünkü Singleplayer Sarmıyor :)

Beyler iyi bi oyuncuyum denilebilir alphadan beri oynuyorum eğer oynuyosanz hamachi ağı falan alabilirm tabi bide skype teamspeak falan olursa dadundan yenmez :D

Beyler texture konusunu belirledim aklımda
adı PaintTerk :D
1-Art (resim tablolarına) maxigame logosu koyacam.
2-Dediğim gibi bu ps ile uğraşmıcam paint ağırlıklı olacak :D
3-V1 V2 çıkartmayı düşüncem.
Sonradan keşfedince ekliyecem.

Serverım var bukkit şu an login plugini yapmaya uğraşıyorum malum kimsede premiumlu acc yok başkasının adını yazıp girebilirler.Login plugini yaptıktan sonra açıcam yardım edebilecek pm atsın

Geri