IMLEGEND
Aileden
Bu konu altında Minecraft ile ilgili sorularınızı ve görüşlerinizi paylaşabilirsiniz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu oyun nasıldır ? nasıl bir şeydir ? ne yapıyorsun ? can sıkıntısını alıyor mu ? oyundaki amaç nedir ? ben ne yapacağım bu oyunda ?
Ne tür garip dağlar mı düzlükmü vb. ?hocam single player için seed map kodları nelerdir?
O müzik benide rahatlatıyor kafa dinlendirmek için koyulmuştur bence.Oyunu herkeze tavsiye ederim cok güzel bir oyun yerın dibine girip mağra yapıyorum oraya bir kaç lambada dikince şahane bir ortam cıkıyor ortaya oyunda sabah oluncada dısarı cıkıp pahcem ile ilgileniyorum vb. yaratık öldürüyorum rasgeldınızmı bilmiyorum ama ara sıra "klasik muzik" calıyor hafif muzik ile karıştırmayalım. muziğin tonu harika ve kafa dinlendirici. oynamadan geçmeyin derim 50mgb saten ama bana gene hata verdi aynı hatadan şimdi gine giremiyorum
----------
imzana cok bayıldım
Odun kes ahşaba çevir 2x2 nin hertarafını ahşap yap crafting table gelcek onu biryere yerleştir kolay gelsinYa beyler size komik gelebilir ama bütün craft lar 3x3 te yapılıyor bnde 2x2 bunu nasıl düzeltirim ?
Başta odun topla.Ağaç kes bir tane kessen yeterli olacaktır.Sonra envanterini aç envanterde crafting yerine odunu koy, ahşap kalas'a çevir.O ahşap kalası da 2x2 yere koy.Crafting Table hazır.Onu da yere koyarsan 3x3 yapabilirsinYa beyler size komik gelebilir ama bütün craft lar 3x3 te yapılıyor bnde 2x2 bunu nasıl düzeltirim ?
Benim şuan kullandığım ve üstüne tanımadığım canihazcheeseburger var.Öneririm.hocam single player için seed map kodları nelerdir?
silaha güçlendirme ve köylülerle ticaret nasıl yapıyoruz ;?
oyun harika ve kafa dinlendirir
Çözemediğin bir yer olduğunda buradan sorabilirsin elimizden geldiğince yardım etmeye çalışırız.
ama karmaşık bir türlü çözemedim
Çözemediğin bir yer olduğunda buradan sorabilirsin elimizden geldiğince yardım etmeye çalışırız.