• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

MineCraft Sorularınız & Sorunlarınız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IMLEGEND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

IMLEGEND

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
23 Nis 2009
Puanı
152
246rwwm.jpg

Bu konu altında Minecraft ile ilgili sorularınızı ve görüşlerinizi paylaşabilirsiniz..​

Bu oyun nasıldır ? nasıl bir şeydir ? ne yapıyorsun ? can sıkıntısını alıyor mu ? oyundaki amaç nedir ? ben ne yapacağım bu oyunda ?

Bu oyun nasıldır ? nasıl bir şeydir ? ne yapıyorsun ? can sıkıntısını alıyor mu ? oyundaki amaç nedir ? ben ne yapacağım bu oyunda ?

Evet sıkıntını alır multiserverler daha zevkli oluyor . Oyun blocklardan oluşuyor ilk bakışta görüntüleri kötü gibi gözükse de texture packlarla x512 ye kadar yükseltilebiliyor. Oyunda 2 mod var survival ve creative , survival de oyundaki hayvanları veya yicek filan topluyon hayatta kalmaya çalışıyorsun . Creative de admin alıyon herşey enventerinde bulunuyor.

-----
https://www.maxigamerz.com/f728/rehber-minecraft-nedir-176283/ << Bu konuyada bakabilirsiniz .

hocam single player için seed map kodları nelerdir?

sitesinden indirdiğim launcher ile giriş yapmayı deniyorum ancak not downloaded yazısı çıkıyor. daha başka ne indirmem lazım?

Oyunu herkeze tavsiye ederim :D cok güzel bir oyun yerın dibine girip mağra yapıyorum oraya bir kaç lambada dikince şahane bir ortam cıkıyor ortaya oyunda sabah oluncada dısarı cıkıp pahcem ile ilgileniyorum vb. yaratık öldürüyorum :D rasgeldınızmı bilmiyorum ama ara sıra "klasik muzik" calıyor hafif muzik ile karıştırmayalım. muziğin tonu harika ve kafa dinlendirici. oynamadan geçmeyin derim :D 50mgb saten :D ama bana gene hata verdi aynı hatadan şimdi gine giremiyorum :(

----------

imzana cok bayıldım :(

Oyunu herkeze tavsiye ederim :D cok güzel bir oyun yerın dibine girip mağra yapıyorum oraya bir kaç lambada dikince şahane bir ortam cıkıyor ortaya oyunda sabah oluncada dısarı cıkıp pahcem ile ilgileniyorum vb. yaratık öldürüyorum :D rasgeldınızmı bilmiyorum ama ara sıra "klasik muzik" calıyor hafif muzik ile karıştırmayalım. muziğin tonu harika ve kafa dinlendirici. oynamadan geçmeyin derim :D 50mgb saten :D ama bana gene hata verdi aynı hatadan şimdi gine giremiyorum :(

----------

imzana cok bayıldım :(
O müzik benide rahatlatıyor kafa dinlendirmek için koyulmuştur bence.

Ya beyler size komik gelebilir ama bütün craft lar 3x3 te yapılıyor bnde 2x2 bunu nasıl düzeltirim ?

Ya beyler size komik gelebilir ama bütün craft lar 3x3 te yapılıyor bnde 2x2 bunu nasıl düzeltirim ?
Başta odun topla.Ağaç kes bir tane kessen yeterli olacaktır.Sonra envanterini aç envanterde crafting yerine odunu koy, ahşap kalas'a çevir.O ahşap kalası da 2x2 yere koy.Crafting Table hazır.Onu da yere koyarsan 3x3 yapabilirsin :)

Geri