• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

MineCraft Sorularınız & Sorunlarınız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IMLEGEND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
-Minecraft 1.3.2 'i yükledim. Fakat server ekleyip bağlandığımda UserNotPremium diyor.

-Kablo ile kapı açma mekanizması yapıyorum fakat kabloyu gizlemek için blok koyamıyorum ?

O girdiğim server premiumler içindir veya sen kurduysan serveri server ayarlarına gir online-mode:false yap.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Texture pack yükleyemiyorum

LB Photo Realism Pack 256x256 Version 8.0.0 Minecraft Texture Pack

Burdaki texture packi indirdim,texture pack dosyasına attım,oyunda görüyor ancak texture pack e tıklayamıyorum. Ne yaparsam yapayım seçemiyorum.Haliylede defaulttan başka texture pack ile oynayamıyorum. Bu sorunu çözmem için ne yapmam lazım 3 kere indirdim artık iyice canımı sıkmaya başladı.

Texture pack yükleyemiyorum

LB Photo Realism Pack 256x256 Version 8.0.0 Minecraft Texture Pack

Burdaki texture packi indirdim,texture pack dosyasına attım,oyunda görüyor ancak texture pack e tıklayamıyorum. Ne yaparsam yapayım seçemiyorum.Haliylede defaulttan başka texture pack ile oynayamıyorum. Bu sorunu çözmem için ne yapmam lazım 3 kere indirdim artık iyice canımı sıkmaya başladı.

Ram yetmiyor olabilir. Ayriyeten McPacher kullan.

Texture Pack Kurulum

Önceden pc'mde minecraft açıp çok kasmadan oynayabiliyordum şuan map yaratmaya kalktım öyle kalıyor oyun başlamıyor ram bitiyor sonra kapanıyor 1gb ram var ama önceden açılıyodu ? :( Nasıl düzeltebilirim

8gb ram var yiyosa yetmesin:D Ama bu seferde hd görüntü yapmayı sağlayan programı indiremiyorum mecburen 32x32 indirdim:(

----------

Edit: Bu seferde indirdiğim texture packi görmüyor nasıl iştir kardeşim bu yav:(

Şimdi ben RAM derken, oyunun kullandığı, yani Java kaç Gb ram ile çalışıyor ? Başka bir Texture Pack denedinmi ?

Şuan herşey sorunsuz. Sende eksik birşey var. Tekrar kontrol et. Java, Force Update vb.

Şimdi ben RAM derken, oyunun kullandığı, yani Java kaç Gb ram ile çalışıyor ? Başka bir Texture Pack denedinmi ?

Şuan herşey sorunsuz. Sende eksik birşey var. Tekrar kontrol et. Java, Force Update vb.
Önceden pc'mde minecraft açıp çok kasmadan oynayabiliyordum şuan map yaratmaya kalktım öyle kalıyor oyun başlamıyor ram bitiyor sonra kapanıyor 1gb ram var ama önceden açılıyodu ? :( Nasıl düzeltebilirim​

• Bana cevap yokmu :((:

menüdeyken 500mb,oyundayken 1-1,5 gb arasında değişiyor. Java ve force update zaten yapılı.

Başka bir texture pack denedim hala seçemiyorum.

Arkadaşlar minecrafttaki premium olayı sınırlı mı?
Mesela wow'da her ay para verip süre uzatıyoruz vs. bunda da var mı öyle bi durum yoksa bir kere alınca ebediyete kadar gidiyo mu? :D

Arkadaşlar minecrafttaki premium olayı sınırlı mı?
Mesela wow'da her ay para verip süre uzatıyoruz vs. bunda da var mı öyle bi durum yoksa bir kere alınca ebediyete kadar gidiyo mu? :D
Minecraftta uzatma diye bir durum yok bir kere alınca bir daha almıyorsun :)

Geri