Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kabloyu yer altından geçirebilirsin böylece sorunun çözülmüş olur.-Minecraft 1.3.2 'i yükledim. Fakat server ekleyip bağlandığımda UserNotPremium diyor.
-Kablo ile kapı açma mekanizması yapıyorum fakat kabloyu gizlemek için blok koyamıyorum ?
Kabloyu yer altından geçirebilirsin böylece sorunun çözülmüş olur.
Yer altından geçirdiğin şeklin bir blok daha altından geçir böylece üstünde 2 blok olacak ve kapatabilirsin üstünü bu şekilde
Yer altından geçiriyorum. Üstü açık oluyor. Kapatamıyorum. Üste ve yana zaten koyulmuyor.
Devreyi çekerken bir yanlışlık yapıyor olabilirsin üstünü kapatırken kullandığın bloğun kabloya değmemesine dikkat et değerse bağlantıyı keser.
O zaman kapı açılmıyor
Texture pack yükleyemiyorum
LB Photo Realism Pack 256x256 Version 8.0.0 Minecraft Texture Pack
Burdaki texture packi indirdim,texture pack dosyasına attım,oyunda görüyor ancak texture pack e tıklayamıyorum. Ne yaparsam yapayım seçemiyorum.Haliylede defaulttan başka texture pack ile oynayamıyorum. Bu sorunu çözmem için ne yapmam lazım 3 kere indirdim artık iyice canımı sıkmaya başladı.
Ram yetmiyor olabilir. Ayriyeten McPacher kullan.
Texture Pack Kurulum
8gb ram var yiyosa yetmesin Ama bu seferde hd görüntü yapmayı sağlayan programı indiremiyorum mecburen 32x32 indirdim
----------
Edit: Bu seferde indirdiğim texture packi görmüyor nasıl iştir kardeşim bu yav
Şimdi ben RAM derken, oyunun kullandığı, yani Java kaç Gb ram ile çalışıyor ? Başka bir Texture Pack denedinmi ?
Şuan herşey sorunsuz. Sende eksik birşey var. Tekrar kontrol et. Java, Force Update vb.
Önceden pc'mde minecraft açıp çok kasmadan oynayabiliyordum şuan map yaratmaya kalktım öyle kalıyor oyun başlamıyor ram bitiyor sonra kapanıyor 1gb ram var ama önceden açılıyodu ? Nasıl düzeltebilirim
- Bana cevap yokmu
Şimdi ben RAM derken, oyunun kullandığı, yani Java kaç Gb ram ile çalışıyor ? Başka bir Texture Pack denedinmi ?
Şuan herşey sorunsuz. Sende eksik birşey var. Tekrar kontrol et. Java, Force Update vb.
menüdeyken 500mb,oyundayken 1-1,5 gb arasında değişiyor. Java ve force update zaten yapılı.
Başka bir texture pack denedim hala seçemiyorum.
Bilemiyorum. Tekrar yüklemeyi denedinmi ?
Yeniden yükledim.Texture packe tıkladığımda oyun 4-5 saniye donuyor ama yinede seçmiyor.
Minecraftta uzatma diye bir durum yok bir kere alınca bir daha almıyorsunArkadaşlar minecrafttaki premium olayı sınırlı mı?
Mesela wow'da her ay para verip süre uzatıyoruz vs. bunda da var mı öyle bi durum yoksa bir kere alınca ebediyete kadar gidiyo mu?
Minecraftta uzatma diye bir durum yok bir kere alınca bir daha almıyorsun