• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Moonlight Blade (Yeni Nesil Silkroad Online)

The-Invoker

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
21 Nis 2010
Mesajlar
138
Puanı
52
Konum
Düsseldorf
Beyler bayanlar youtube'da gezinirken bulduğum beta sürümünde olan bir mmorpg oyunu. Silkroad'a o kadar benziyor ki izleyeceğiniz video'da bana hak vereceksiniz :) Oyunun avrupa sunucuları bir kaç ay içinde açılacakmış şuan sadece çin versiyonu var ve grafiksel yönden bu güne kadar gördüğüm en iyi mmorpg diyebilirim. Adamlar resmen yeni oyun motorundan silkroad yapmışlar. Bu oyundada aynı sroya benzer dinamikler var, örnek verecek olursak avcı-kervancı-hırsız olayı, kale savaşları vs. Savaş dinamikleri de çok hoşuma gitti :) Çin versiyonunu denemiş yada deneyecek olanlar varsa izlenimlerini paylaşsınlar hep beraber buna geçelim :D

 
Gayet güzel görünüyor bir şans vermek lazım.
 
Yıl olmuş 2017 bir türlü tıkla-vur sisteminden vazgeçilmedi. Oyun oldukça güzel görünüyor keşke non-target olsaydı :D
 
Geri
Üst