Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun Ersan küfürlere hazırlıklı ol
+9 kalkan satılır ersan ama ben senin tarafsız maç yöneteceğini düşünen biri değilim
Küfürlere karşı kalkanla gidecem
+9 kalkan satılır ersan ama ben senin tarafsız maç yöneteceğini düşünen biri değilim
valla futbol hakkında sana laf soktuğumda ceza puanı verdin o günden sonra senin hakkındaki düşüncelerim değişti
Yanlış düşünüyosun sadece bu
Sayın ilgili mülakatı geçmişsiniz.
valla futbol hakkında sana laf soktuğumda ceza puanı verdin o günden sonra senin hakkındaki düşüncelerim değişti
neyse teşekkürümü aldım ben gidiyorum
ps:sen 1teşekkür verdin ben konudaki bütün postlarına teşekkür verdim öyle takıntım yok şaka amaçlı buradayım koy ver gitsin teşekküre
Bu ne biçim şey lan Al şu 5 lirayı kaybol der gibi
karşındaki senin tuttuğun veya desteklediğin takım olunca tarafsız davranmıyorsun demek istedim
Yönetmekle ne alakası varki
karşındaki senin tuttuğun veya desteklediğin takım olunca tarafsız davranmıyorsun demek istedim
İyi iyi o hakem tanıdık diyecez
Fenerbahçenin maçını yönetecek kadar yükselsem zaten fenerbahçe umrumda bile olmaz ki zaten başarı yakalayıp cebimi doldurmak varken gidipte sarı lacivert için taraf tutmam Nerede kalır benim vicdanım sonra
----------
İnşallah
Fenerbahçenin maçını yönetecek kadar yükselsem zaten fenerbahçe umrumda bile olmaz ki zaten başarı yakalayıp cebimi doldurmak varken gidipte sarı lacivert için taraf tutmam Nerede kalır benim vicdanım sonra
----------
İnşallah
ersan geçirmişler h.o nasıl hissediyorsun
ersan geçirmişler h.o nasıl hissediyorsun
Niye çokmu kötühayırlı olsunda ne zevk alıyorsun bu işten anlamadım