Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayrıca isime takılmaya falan da gerek yok işini kaliteli yaptıktan sonra gerisi teferruat
Ben de bu işten para kazanıyorum ve sandığından da daha çok bu işin içindeyim Bu işten parayı kıran adamların hiç birinin de isim takıntısı yok sadece işlerini kaliteli yapıyorlar
Öyle deme bu işten para kazananlar var işini doğru ve iyi yapman lazım.
Bence sadece kaliteli yapmıyorlar isim takıntılarıda var kesin.Ben de bu işten para kazanıyorum ve sandığından da daha çok bu işin içindeyim Bu işten parayı kıran adamların hiç birinin de isim takıntısı yok sadece işlerini kaliteli yapıyorlar
Ben de bu işten para kazanıyorum ve sandığından da daha çok bu işin içindeyim Bu işten parayı kıran adamların hiç birinin de isim takıntısı yok sadece işlerini kaliteli yapıyorlar
Hayır yok hala iddaa ediyorsun
Bence sadece kaliteli yapmıyorlar isim takıntılarıda var kesin.
Hayır yok hala iddaa ediyorsun
Niye Türkçe düşünüyorum Youtube'da bir sektör varsa bu sektörden sadece Türkler mi para kazanıyor ? Ee bu adam da paranın gözünden vurduysa isim takıntısına gerek yokmuş değil mi ? + Olarak bu adam yabancı dersen ben de para kazanıyorum demek ki gerek yokmuş değil mi ?
Evet iddaa ediyorum çünkü türkçe düşün mesela ilk bakış videoları ile inceleme videoları birmi ?
Niye Türkçe düşünüyorum Youtube'da bir sektör varsa bu sektörden sadece Türkler mi para kazanıyor ? Ee bu adam da paranın gözünden vurduysa isim takıntısına gerek yokmuş değil mi ? + Olarak bu adam yabancı dersen ben de para kazanıyorum demek ki gerek yokmuş değil mi ?
Ben bu işten para kazanan 50 tane Türk sayarım sana da ne alaka şimdi ben Türk yok mu dedim ?
ben bu işten para kazanan türk biliyorum hemde 2 veya 3 den fazla. onlara ne dicen.
Niye Türkçe düşünüyorum Youtube'da bir sektör varsa bu sektörden sadece Türkler mi para kazanıyor ?Ben bu işten para kazanan 50 tane Türk sayarım sana da ne alaka şimdi ben Türk yok mu dedim ?
Eee ne anladın bu cümleden ?
Niye Türkçe düşünüyorum Youtube'da bir sektör varsa bu sektörden sadece Türkler mi para kazanıyor ?
Diyince bende öyle yazdım.
Ben bu işten para kazanan 50 tane Türk sayarım sana da ne alaka şimdi ben Türk yok mu dedim ?
Ya dur yarıda kesemem bir yere bağlanması lazım
Emre yeter boğğğğğğğğğlum.
Ya dur yarıda kesemem bir yere bağlanması lazım
Kim rahatsız olacak Allah aşkına yazdıklarımızdan ne anlıyorlar da rahatsız olacaklar
Tamam uzakmayak millet rahatsız olmasın.
Kim rahatsız olacak Allah aşkına yazdıklarımızdan ne anlıyorlar da rahatsız olacaklar
La ne rahatsız olucaklar siz bakın dalganıza zaten konu kendini aştı