• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Oyun oynayarak para kazanmak istiyorsan doğru konudasınız !

Aktiflik
K.Tarihi
28 Şub 2013
Mesajlar
1
Puanı
0
Merhaba arkadaşlar,


Bugün sizlere oyun oynayarak hiç bir şey yapmadan günlük 5-6 liradan 100 liraya kadar para kazanabileceğiniz bir oyunu anlatacağım.


Oyunumuzun adı; Gerçek Çiftçi


Oyunumuzda hayvanlar alıyor ve gerisini onlara bırakıyoruz.


Saatlik Süt ve Yumurta üretiyoruz, depomuzun hacmine göre bunları bozuduyor istersek nakit para istersek oyun parası olarak kullanabiliyoruz. Ödemeler anında ve sorunsuz olarak yapılmakta. En güzel yanı ödemeleri anlık olarak takip edebiliyorsunuz. Normalde 2.000 altın ile oyuna başlıyorsunuz fakat referans kodu dediğimiz gift kod ile 20.000 altın ile başlayabilirsiniz. Gerekli üyelik referans kodunuz ve anlatım videosu aşağıdadır;




20.000 Altın Referans Üyelik Kodu: http://www.gercekciftci.com/kayit.php?ref=18024
 
Oyun kitlesi nekadar duyulmuş bir oyunmu güvenilirliği nedir kart vb birşey ilk başta istemiyordur umarım.
 
Geri
Üst