-TaKKoZ-
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 13 Kas 2011
- Puanı
- 5
bunu sql felan uyalayabılıyonmu sen : D
yazarım sorun değil ama şu vakitler başka işlerle uğraşıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunu sql felan uyalayabılıyonmu sen : D
Sql Baglantısı Kolay Uyarlanır Ama Sıte Cok Basıt Gende Guzel Bı Paylasım Emegıne Saglık.
Ben bunu üyelik alamıyorlar diye yaptım kodlar açık zaten istedikleri gibi geliştirilmeye musait
srolandla alakası ne :hahaKodlama olarak srolandı mı kullandın?
bende kötü birşey sölemedim kiKotu Bırsey Soylemedım Arkadasım Emegıne Saglık Sadece Sql Icın Baska Bır Panel Hazırlana Bılır Bu Bılmıyenler Icın Gayet Basıt Ve Kullanıslı Bır Panel Olmus
sql kurcak mıyız bnde v-sro gibi
bunu nasıl yapcaz kurulumu falan
SSE de SQL ne gezsin. Kurmayacaksın
kadeş sse dosya tabanlı zszc sql tabanlı. ben çoğunlukla php mysql le uğraşıyorum. aslında mssql asp nin işi ama php le kullanıolar. pek zamanım yok yazmaya daha çok projelerim var.TaKKoZ Bu paneli ZSZC Files SERVER İçinde kullanabilirmiyiz.
saoleline saglık
kadeş sse dosya tabanlı zszc sql tabanlı. ben çoğunlukla php mysql le uğraşıyorum. aslında mssql asp nin işi ama php le kullanıolar. pek zamanım yok yazmaya daha çok projelerim var.
saol
yaptığın alıntıyı bidaha okuZSZC Server var bendede , sıkıldım registerden bi düzgün panel kurmak istiyorum banada bi yardımcı olursan makbulé geçer