• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Ragnarok Online War Of Emperium Rehberi

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan IMLEGEND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

IMLEGEND

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
23 Nis 2009
Mesajlar
9,353
Puanı
152
Konum
Damn Of Hell
RO_woe_couverture.jpg


WAR OF EMPERIUM

War of Emperium Klanlar arasında yapılan bir kale savaşıdır. Bu savaş sonunda kale ya da kaleler kazanılabilir. Sadece büyük Klanlar değil herkes bu etkinliğe katılabilir. Savaşlar gerçekten nefes kesicidir ve son saniyeye kadar bir kale alma şansınız her zaman var.

RO_woe_gardiens.jpg


GARDIYANLAR

KALELERIN KORUYUCUSU

3D Gardiyanlar kaleyi işgalci güçlerden korumak, saldırılarını engellemek için kiralanabilirler.

RO_woe_drapeau.jpg


'KLAN BAYRAKLARI'

ONURUN BIR GÖSTERGESI

Kale sahibi olan klanlar, kalelerinin önünde başarılarının bir kanıtı olarak klan bayraklarını görebilirler.​

Her hafta 3 kere tekrarlanan War of Emperium'un içinde yer almak için.

b8adlw.jpg


KALE ALALIM!

Çok kolay olmasa da, kalenin içinde surlardan ve koridorlardan geçerek Emperium odasına ulaşabilirsiniz. Eğer klanınız emperiumu kırarsa, kalenin yeni sahibi olur. Dikkatli olun: Kalenizi son saniyeye kadar diğer klanların saldırılarından korumanız gerekir. Aksi takdirde kaleyi rakiplerinize kaptırabilirsiniz. Bu savaş sonunda kale sahibi olanları büyük ödüller bekliyor. Bu yüzden klan üyeleri hatta diğer klanlar ile organize olarak bir kaleye saldırın!

RO_woe_carte01.jpg


KLANINIZI TAM 40 KALE BEKLIYOR

Prontera, Aldebaran, Payon ve Geffen’de 5’er taneden toplamda 20 kale var. Yono ve Rachel şehrinde de 5 taneden toplamda 10 kale var Bu kaleler diğerlerinden daha özel ve daha stratejik kurallara sahip.

RO_woe_carte02.jpg


 
Geri
Üst