• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Roc Anahtar Görevi[Roc'a giriş için] Resimli anlatım

o guardıonları kescez ya hanı onları tek bızmı gorcez??????????

eğer bu anahtar satılabiliyorsa güzel bişiy olur.. yeni bir pazar çıktı.. bi de yeni olduğu için min. 25 mil. den satılabilir.. >>> wts roc key.. only 25mil. <<<

:hihi::hihi::hihi:

slm bu gorevi yapan ark warsa son sgorevdeki kusları bende kesiyorum fakat bende hala on yazıyo yani kesmedim gorunuyo o son gorevi yapan ark nasıl yaptıgını anlatırsa sevinirim. Ayrıca 4 lu parti,8li parti we partisiz de kestim olmadı botu bagladım 8-10 tane kestim yine olmadı sarı elması aldım baska bişey mi gerekiyo tesekkurler şimdiden

bu aksam bende toplim su görevden 8 10 tane kadar.. 8 li pt olman gerekli diye biliyorum..

slm bu gorevi yapan ark warsa son sgorevdeki kusları bende kesiyorum fakat bende hala on yazıyo yani kesmedim gorunuyo o son gorevi yapan ark nasıl yaptıgını anlatırsa sevinirim. Ayrıca 4 lu parti,8li parti we partisiz de kestim olmadı botu bagladım 8-10 tane kestim yine olmadı sarı elması aldım baska bişey mi gerekiyo tesekkurler şimdiden

8 li pt kur.. exp / item auto share seklinde.. sonra 7 taneden istediğini kes direk on yazan yer değişiyor.. daha yeni yaptım görevi :)

benim bir tek çözemediğim konu su key harici verdiği 3 item ne işe yarıyor?? bunu bilen varmı ?

yaa kankyler ben bu gorev e ayar oldum uLan gıdıomb ana gorev vermıo bı yadımcı olucak varmı neden ole bsı yapıo ;)

ROC'a herhafta gidebilmek için görevi herhafta tekrar mı yapıcaz ?

1 görev daha var orda onu anlamadın o ney görevi yardım edebilirmisin bilyosan tşk

eline sağlık arkadaşım verdiğin bilgi için ben 5 tane anahtar topladım elimde duruyor artık her çarşamba uğraşmıyacam roc'a girmek için herkese iyi şanslar.

Arkadaşlar görev uğraşınca yapılıyorda anahtar harici diğer 3 nedir ne işe yarar?

arklar bitane anahtarı kullandıktan sonra nerden başlıcaz göreve devammı edecez

yoksa en baştan tekrar mı yapıcaz

her rock a gidişinizde görevi tekrar yapacaksınız yanında verdiklerini rock u kesmeye gittiğiniz de kullanırsınız üzerinde yazıyor ne işe yaradığı... rock u keserken extra güçler işte yanlışsam düzeltin:) ekstra can basma atack gibi. Gerçi daha kullanmadım da merakınız gitsin :) çok sorulmuş..görevin devamı yok anahtarla birlikte toplam 4 ünü toplayınca olay tamamlanıyor. bir daha görev alırsanız bir daha yapmış olursunuz kısır döngü gibi bişi... tekrar tekrar uğraşmayın ben yapamadım diye.... anahtarı aldın mı olay tamamdır çarşambayı bekle....

bu yaratık hala çıkıyo mu acaba yarın tatile denk geldi bi gidip görek bakalım roc u da

Geri