Embriyo
Aileden
Son bölüm gayet iyi olmuş tebrikler ve iyi çalışmalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son bölüm gayet iyi olmuş tebrikler ve iyi çalışmalar
yeni okudum ve çok güzel telden okudum ben pcden okursam uzun geliyor ve okumaktan sıkılıyorm ama bünü telden çok iyi okudum sonuna kadar okudum devamı ne zaman acaba devamını sabırsızlıkla bekliyormNeredeyse 1 hafta oldu roman gayet iyi gidiyor bilgilendirmek istedim.Buradaki örneği yeni okuyan arkadaşların yorumunuda bekliyorum.
yeni okudum ve çok güzel telden okudum ben pcden okursam uzun geliyor ve okumaktan sıkılıyorm ama bünü telden çok iyi okudum sonuna kadar okudum devamı ne zaman acaba devamını sabırsızlıkla bekliyorm
Bölüm 1
Bölüm 2 gibi spoiler içine alırsan daha iyi olacağına eminim
Devamında başarılar ^^
Kesinlikle 10numara bir kurgu ile yazmışsın, fakat romanlarını veya yazılarını yazarken ben değilde, akın diye, yani 2ncil kişi olarak anlatırsan daha çok ilgiyle okunursun ve romanının kalitesini artırmış olursun. Bende senaryo yazıyorum ve onları beyaz sahneye döküyorum, senaryo yazmak ile roman yazmak benim için aynı anlama geliyor...
İleride beyaz sahnelere dökmek istediğin bir yazın olursa mutlaka bana ulaşmanı isterim.
Ayrıca yine söylüyorum 1ncil kişi değilde 2ncil kişi olarak yazman herzaman sana avantaj kazandıracaktır. Başarılar
Paylaşmasaydın Keşke Bunu Kullanmak isteyen olabilir forumda olmasada başka birisi felan ?
Üşenmeden okudum ellerine sağlık
Yeni eklenen bölüm de çok güzel olmuş. Tebrikler. Devamını getir
ne kadar süredir bekliyordum en kısa zamanda okuyacağımDevamı romanda var.Belki ilerleyen günlerde beğeniler artarsa Maxigame'ye özel bir bölüm daha yazarım.
ne kadar süredir bekliyordum en kısa zamanda okuyacağım
İçinde nerdeyse heryerinde Dexter'dan çok alıntı geçmiş Dexter izleyen biri zaten çoktan anlamıştır.. Biraz daha dikkatli ol o konuda
İleride Başarılar..