• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

S4 League Hesap Taşıma Esnasında Sıkça Karşılaşılan Sorunlar ve Çözümleri

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan IMLEGEND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

IMLEGEND

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
23 Nis 2009
Mesajlar
9,353
Puanı
152
Konum
Damn Of Hell
maxigamebanner1.png

maxayrac3.jpg

Hesabımı taşıdım, ancak oyuna girdiğimde yeni bir karakter yaratmam isteniyor ya da karakterlerimden bazıları yok (birden fazla PSG hesabını aynı Aeria hesabına taşıdıysanız yaşanan durum). Ne yapmalıyım?

Bunun an itibariyle hepinizin yaşadığı en ciddi sorun olduğunun farkındayız, ancak henüz kesin bir çözüm geliştirilebilmiş değil. Bu sorunu çözmenin ilk önceliğimiz olduğuna dair sizi temin ederiz ve önümüzdeki birkaç gün içinde bir çözümümüz olmasını bekliyoruz.

Onarım süreci taşınmış hesaplarınızın tarafımızdan geri sarılmasını içerecek, böylece hesabınızı yeniden aktarmanız mümkün olacak; bu yeni taşınmanın da bu defa sorunsuz gerçekleşeceğini hesap ediyoruz. Aynı zamanda, sistem bir PSG hesabını ancak ve ancak bir Aeria hesabına aktarılmasına izin verecek. Bu da demek oluyor ki, ne kadar PSG hesabınız varsa aynı sayıda Aeria hesabınız olması gerekecek.

Bu çözüm hazır hale geldiğinde; ana sayfamız, forumlarımız ve Facebook'ta hakkında gönderimler yapılacaktır. Aynı zamanda bu konuyla ilgili halen açık bir müşteri desteği iletişim formu bulunan hepinize de doğrudan haber vereceğiz.

Bir kez daha, hiçbir karakterin, nesnenin ve paranın kaybolmadığını da garanti etmek isteriz. ProSiebenGames veritabanındaki tüm bilgilerin geçişten önce kaydedilp ve yedeklenmiştir, böylece hepiniz en kısa zamanda eksik karakter ve nesnelerinizi geri alabileceksiniz.

Lütfen geçişten sonraki günlerde eksik taşınmış Aeria hesabınızda kaydettiğiniz ilerlemenin (örn. bazı nesne/para/puanı aktarılamamış karakterlerinizle oynayarak kazandıklarınız) geri yükleme noktasının geçiş günü olması nedeniyle, bu işlem sonrasında silineceğini de aklınızda bulundurunuz. Bu ilerleme ne yazık ki sistemden kalkacaktır.

GC karşılığı edindiğimiz ve oyun kapalıyken süresi biten eşyalarımız ne olacak?

GC ile satın aldığınız ve geçiş sonrası oyun düzenli biçimde çalışmazken kullanım süresi dolan eşyalarınızı telafi etmenin de bir yolunu arıyoruz. Diğer sorunların çözülmesiyle beraber bununla ilgili sizlere daha fazla bilgi verebileceğiz. Şu an bulunduğumuz noktada, bu sıkıntı nedeniyle kimsenin zarara uğramadığından emin olacağımıza dair söz veriyoruz.

Oyunda halen bana "Bilinmeye Hata" veren giriş penceresiyle karşılaşıyorum, niçin bununla ilgili hiçbir şey yapılmıyor?

Bazı oyuncuların bu hatadan kurtulup oyundan keyif almasını sağlayan bir düzeltmeyi çoktan uyguladık. Görünüşe göre, hepiniz için bu sorunu çözmedi, ancak bu sıkıntının yaşanmasını engellemek için başka eylemlerde de bulunuyoruz.

Bu hatayı alıyorsanız, forumda hakkındaki tartışma konularına lütfen bir göz atınız. Orada belirtilen çözümlerden hiçbiri işinize yaramıyorsa, azıcık daha sabır göstermenizi rica edeceğiz.

Niçin oyunda herkesin gecikme göstergesinin yanında (R) ve (T) simgeleri var?

Bu, oyunun bağlı olduğu yeni teknik çerçeveyle alakalı. Bazılarının gecikme süresini azaltırken, bazıları için hizmet kalitesini azaltmış olabileceğinin de farkındayız. Şu an için, oyunu oynamaktan mümkün mertebe en yüksek hazzı almanızı sağlamak üzere, en az gecikme ve en hızlı bağlantıyı sunacak değişik kurulumlar ve ayarlar denemekteyiz. Günden güne bu sıkıntının giderilmesiyle ilgili gelişmeler bekleyebilirsiniz.

Niçin bizlerden bilgi saklıyorsunuz?

Bunu son günlerde sıkça duyuyoruz, fakat sizden hiçbir şey saklamadığımıza inanın. Tam tersine: sahip olduğumuz bilginin tümü, GM ekibimiz aracılığıyla sizlere aktarılmakta. Bu arkadaşlarımız tüm sorularınızı cevaplandırmak ve sizlere sorunlarınızla ilgili yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Herhangi bir konuda yeterince bilgi sahibi olmadığınıza inanıyorsanız, lütfen GS'lerimizle Pano'da doğrudan iletişim kurmaktan ya da bize bir iletişim formu göndermekten çekinmeyiniz.

Sunucuya bağlanmak imkansız! "Sunucu tüneline bağlanılamadı" hatası alıyorum.

Bu sıkıntı geçişten sonraki ilk günlerde yaşanan yoğunluk ve aynı zamanda Ddos saldırılarından kaynaklanmıştı. Şimdi tüm sunucular açık ve sorunsuz çalışmakta. Halen bu hatayla karşılaşıyorsanız, geçici bir hal olmalı. Böyle bir durumda lütfen birkaç dakika bekleyip yeniden deneyiniz.

İnternet sayfasındaki zaman aşımları, giriş penceresindeki veya Aeria Ignite'taki tutukluklara neyin sebep olduğunu öğrenmek istiyorum. Geçiş sonrasındaki devasa yoğunluk nedeniyle mi?

Aeria Games portalı son günlerde şu ikisinden ötürü kısa süreyle hizmet dışı kalmıştır: kapasiteyi aşan yoğunluk ve DDos saldırıları. Teknisyenlerimiz bu sıkıntıları ortadan kaldırmak için uğraşmıştır ve her şey şu anda çözülmüş durumdadır. Bu sayede internet sayfamız da başlatıcılar da sabit ve pürüzsüz çalışmakta ve böyle devam etmesini bekliyoruz. Lütfen geçiş sonrası günlerdeki bu konularla ilgili sorunlar için kusurumuza bakmayınız, uğraştığımız tüm sıkıntılar üzerine bir de özellikle kaldırılamayacak büyüklükte Ddos saldırıları alacağımızı hesap etmemiştik.

"Hoşgeldin Pakedi"m nerde?

Hoşgeldin paketleri, PSG hesabınızı başarılı bir şekilde Aeria Games platformuna taşıyıp Aeria'nın orijinal portföyündeki oyunlardan birini oynamaya başladığınızda kazanılabilir. Bu da demek oluyor ki, Aeria'da S4 League, Florensia veya Maestia oynuyor olmanız SAYILMAZ ve Hoşgeldin Pakedine hak kazandığınız anlamına GELMEZ. Bir başka oyun oynamaya karar verdiğinizde, basitçe o oyunun sorumlu (S4 League, Florensia veya Maestia'nın DEĞİL) müşteri destek ekibine bir iletişim formu gönderebilirsiniz. Bunu nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız, açıklamasını şurada bulabilirsiniz:

Öncelikle eski bir PSG oyuncusu olduğunuzu doğrulayacağız, bu adımın ardından da hesabınıza Hoşgeldin Pakedini göndereceğiz. Lütfen bu paketlerin hak kazanan oyunculara 1 Ağustos'tan itibaren gönderilmeye başlanacağınıı aklınızda bulundurunuz.

PSG'de banlanmıştım ve geçişten sonra da banlıyım - şimdi napıcaz?

Üzgünüz, ancak taşınan orijinal P7G hesaplarının bilgilerini takip etmemiz ya da güncellememiz ne yazık ki mümkün değildir.

Bu da demek oluyor ki, şayet karakterinizin banlı olduğu bir P7G hesabını aktardıysanız, Aeria Games'teki S4 League'te de halen banlı kalacaktır. Bu arada, Aeria Games'te daima yeni bir hesap yaratıp oyundaki diğerlerine katılabileceğinizi de hatırlatalım. Şimdilerde halen yeni katılan birçok oyuncuyla yeni bir başlangıç yapmak, bulunmaz bir fırsat olabilir!

Eski PSG hesabıma artık ulaşamıyorum ve hesap adımı/e-postamı/şifremi unuttum. Ne yapmalıyım?

Yukarıda belirtilenlerden birini hatırlamadığınız bir PSG hesabını aktarma niyetindeyseniz, hesap taşıma sayfasındaki Kullanıcı Adı ve Şifre Unutuldu" seçeneğine tıklayabilirsiniz. Bir süre içinde e-postayı almamışsanız, GEREKSİZLER klasörünüzü de incelemeyi lütfen unutmayınız!
 
Geri
Üst