• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Seafight Gemideki Maksimum Top Sayısını Arttırma

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan IMLEGEND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

IMLEGEND

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
23 Nis 2009
Mesajlar
9,353
Puanı
152
Konum
Damn Of Hell
Merhabalar,

Geminizde ki maksimum top sayısını arttırmak için yapmanız gerekenleri kısaca anlatmaya çalışacağım. Öncelikle anlatacağım top sayıları LİG Buffu ve Yeni leveller hariçtir.

1) Vudu Güvertesi : Vudu güvertesi geminize 10 tane top yeri açmanıza yarar ve +2000 DP verir. Bunu elde etmek için yapmanız gerekenler ;

• Yengeç , Boğa ve Kova haritalarını bitirip şansınıza verebilir.(Kesin değil Şansınıza)

• Mojo atarak Şansınıza Vudu Güvertesi Çıkartabilirsiniz.(Süreli bir Güvertedir.)

2) Abonoz Güverte : Abonoz güverte geminize 10 Adet top yeri ve 10 Adet Genişletme yeri açar. Bunu elde etmek için Yapmanız gerekenler ;

• Ana sayfanızdan Pazar Yeri / Seafight PLUS kısmına girerek aşağıda bulunan Abonoz Güverteyi 35.00 TL karşılığında alabilirsiniz. Bu güverte Geminizde VIP'lik bulunduğu sürece devam eder.

3) Fildişi Güverte : Fildişi güverte geminize 10 Adet top yeri ve 10 Adet Genişletme yeri açar. Bunu elde etmek için Yapmanız gerekenler ;

• Ana sayfanızdan Pazar Yeri / Seafight PLUS kısmına girerek aşağıda bulunan Fildişi Güverteyi 35.00 TL karşılığında alabilirsiniz. Bu güverte süresiz şekilde geminizde bulunur.

4) Kristal Nimeti : Geminize 10 top yeri, 10 genişletme yeri, 20.000 DP ve %10 Hız verir. Bunu elde etmek için ;

• Sandık toplayarak sandıklardan çıkartabilirsiniz.

• Yengeç haritasını bitirerek şansınıza alabilirsiniz.

5) Kraliyet Nimeti : 10 Top yeri ve 30.000 VP Verir. Bunu elde etmek için ;

• Bokor kutusu atılarak şansınıza alabilirsiniz.

6) Kaleler : Kıç kalesinde bulunan Aralıklı top yerini açarak 12 Top yeri daha alabilirsiniz.

7) Bir de oyun sayfasından Top ve Genişletme yeri açılıyor. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.
 
Geri
Üst