Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alkol içmeyenler bir kenarda dursun
Güzel bir alkol ortamı herşeyden kat ve kat daha iyidir.
Adam gibi arkadaşlarınız var ise sevgili boştur derim.
O zaman manita işi boş iş.ben zaten tek içmeyi sevmem hep arkdaşlarla içeriz ortam hoş muhabbet bol olur
Kardeşlerine mi aşık olsun? Dertlerini kardeşlerine mi anlatsın? Arkadaştan kardeş olmaz. Bu kadar açık net. Ama kız arkadaşın ile herşeyini paylaşırsın. Seni seven, yeri geldiğinde tapan biri.. Sevgi,aşk,güven o kadar güzel şeyler ki; bir çok kişi tatmamıştır bu duyguyu. Arkadaş mı sevgilimi sorusuna bir süre önceye kadar arkadaş derdim fakat artık sevgili diyorum. Nedeni yaşadıklarım. En kötü günümde arkadaşlarım senin sorunun dedi, sevgilim bizim sorunumuz dedi. Arkadaşlarım arkalarını döndü, kız arkadaşım hadi bakalım beraber aşacağız bu sorunları dedi.O zaman manita işi boş iş.
Sen arkadaşlarınla kardeş derecesine gelmeye bak.
Kardeşlerine mi aşık olsun? Dertlerini kardeşlerine mi anlatsın? Arkadaştan kardeş olmaz. Bu kadar açık net. Ama kız arkadaşın ile herşeyini paylaşırsın. Seni seven, yeri geldiğinde tapan biri.. Sevgi,aşk,güven o kadar güzel şeyler ki; bir çok kişi tatmamıştır bu duyguyu. Arkadaş mı sevgilimi sorusuna bir süre önceye kadar arkadaş derdim fakat artık sevgili diyorum. Nedeni yaşadıklarım. En kötü günümde arkadaşlarım senin sorunun dedi, sevgilim bizim sorunumuz dedi. Arkadaşlarım arkalarını döndü, kız arkadaşım hadi bakalım beraber aşacağız bu sorunları dedi.
Kısacası; arkadaşlarınla kardeş derecesine gelmeye bakacağına, kız arkadaşına koşulsuz şartsız bağlanmaya çalışsın. En azından hayatında aile dışında bir dayanağı olur..
Bunu diyebiliyorsan ne mutlu sana.onu kaybetmemek için daha agzıma alkol sürmemeyi düşünüyorum
Yanlış arkadaşlara denk gelmişsin hakan.
Kardeşlerine mi aşık olsun? Dertlerini kardeşlerine mi anlatsın? Arkadaştan kardeş olmaz. Bu kadar açık net. Ama kız arkadaşın ile herşeyini paylaşırsın. Seni seven, yeri geldiğinde tapan biri.. Sevgi,aşk,güven o kadar güzel şeyler ki; bir çok kişi tatmamıştır bu duyguyu. Arkadaş mı sevgilimi sorusuna bir süre önceye kadar arkadaş derdim fakat artık sevgili diyorum. Nedeni yaşadıklarım. En kötü günümde arkadaşlarım senin sorunun dedi, sevgilim bizim sorunumuz dedi. Arkadaşlarım arkalarını döndü, kız arkadaşım hadi bakalım beraber aşacağız bu sorunları dedi.
Kısacası; arkadaşlarınla kardeş derecesine gelmeye bakacağına, kız arkadaşına koşulsuz şartsız bağlanmaya çalışsın. En azından hayatında aile dışında bir dayanağı olur..
+1
Yanlış arkadaşlara denk gelmişsin hakan.