• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Silkroad,Fantastik buildler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NR1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NR1

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
4 Tem 2014
Puanı
31
Evet arkadaslar,silkroadta farkli buildleri denemeyi seviyorum wiz warlock'a kadar oynadim.Ama ufkum biraz daha genisler diye sormak istiyorum.Kafanizda normalden farkli nasil buildler var?

110 icin;110 Rogue-100 Warlock&yada Cleric-10 Warrior

Nasil olur sizce?

110 Warlock&Warior sağlam set yap yatıracak adamı bul charı devret dıyorum bu kadar :):wy:

---------------------------------------

Son düzenleme:
Sağlam setli warrior-warlock'u yine sağlam setli force-bow alır anca başka türlü imkânsız yakin yani

evet gene kronik yorumlar gelmiş sayısız testten sonra söylenecek warlock clerik olur her capta olmaz capa göre 7/1-8/1 yapılabilir

Warrior wiz bi çar görmüştüm adam baya sağlamdı yanlız pvp de çok fena :D

warrior /rogue en aktif chardır oynamasını bilene tabii :) bilek ister

Geri