Ya gerçekten uğraşamıycam gidin YGS den tercih yapın kendi hayatınız ne diyeyim
Ygsde öyle bölümler var ki lys yanında hiç birşey sen ben okul öncesi okuyorum başka hiç bir bölümü de istemiyorum gerek yok çünkü.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya gerçekten uğraşamıycam gidin YGS den tercih yapın kendi hayatınız ne diyeyim
Ygsde öyle bölümler var ki lys yanında hiç birşey sen ben okul öncesi okuyorum başka hiç bir bölümü de istemiyorum gerek yok çünkü.
Kusura bakmada iyi hedefi olan adam yok %20 sini %40 ile uğraşmaz dersini çalışır ve hedefi olan bir insanda ygs ile tercih yapıp bırakıcam demez bunlar bilinen şeyler sistem belli biz de kuralına göre oynamak zorundayız.
Dersler nası hocam kolaymı
Geçen dönem anatomi vardı bir tek zor bu dönem zor ders yok ama üniden üniye değişir hocalar çok etkili çünkü
----------
Haftalık 7 ders var 2 si uzaktan eğitim dersler 5 te başklıyor en geç 8 de bitiyor sen düşün
Toplam kaç saat hacı kafaya yatmaya başladı ora
Haftalık 10 saat falan ders görüyoruz maximum
Hangi ünideydin sen? Ygs netleri felan kaçtı tam olarak? Kafama yattı aslında
Edit:Artık çok geç kazanmam imkansızmış mat sebebiyle
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi 33 Türkçe 29 Matematik 10 Sosyal netim vardı.
Fen yok mu? Hangi bölüm hocam?
Anadolu öğretmenden fena fark ediyor ya, benim öğretmenlik sıralamaları boğaziçine kadar dayanıyordu baya.
Fen yok okul öncesi okuyorum lisede anadolu lisesi mezunuyum aöl lisesi ve ya meslek lisesi okuyorsanız daha az netle de kazanabilirsiniz.
Anadolu öğretmenden fena fark ediyor ya, benim öğretmenlik sıralamaları boğaziçine kadar dayanıyordu baya.
Aynen bizim sinifta meslek ve ogretmen liseleri mezunlari çok
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geliyorum oraya neresiyse
Gel bana da youtube öğretirsin
hacı skype eklesene beni ya bi konuşak senle
rammsteinrammstein38