tryzereton
Üye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ümit Abi Herzaman Destek Olurum verdim yarın evdeki tüm tellerden deniyecem abi hayırlı olsun şimdikden
4 oyda ben gönderdim bu kıyağımıda unutma :wy:
05 Aralık Cuma günü jüri oylamasıyla her kategoriden belirlenecek 3 site/ blog finalist olarak açıklanacak. Finalistler arasından kategori birincileri, 10 Aralık ‘ta Salon IKSV ‘de gerçekleşecek gecede açıklanacak.
Tüm finalistlerimize başarılar diler, 4. Bumerang Ödülleri ’ne katılan ve yorumlarıyla destekleyen herkese teşekkür ederiz.
Bumerang Ekibi
Arkadaşlar hepinize tekrardan teşekkür ediyorum, sayenizde sms oylaması aşamasını başarı ile geçip ilk 10'a girdik. Bundan sonrası tamamen jüriye bağlı.
Bu sene pek kazanma umudum yok çünkü sitemizin bulunduğu kategori çok çok farklı. Bu yarışma genel olarak blog sitelerine yönelik düzenleniyor ve tüm siteler arasında blog'a benzemeyen tek site bizimkisi, bu açıdan şansımızı oldukça düşük görüyorum.
Yinede kazanıp veya kaybetmek önemli değil, önemli olan sizin her zaman bizim yanımızda olduğunuzu görüp bundan güç almaktı ve bunu bir kez daha kanıtladınız.
Kazansakta kaybetsekte şu aşamadan sonra çok önemli değil, eğer biz değil de başka bir arkadaş kazanırsa şimdiden kendisini tebrik ediyorum. Bulunduğumuz kategoride cidden çok kaliteli bloglar yer almakta.
http://www.gokhansenses.com
http://www.grafikerler.org
Bu 2 site çok sağlam muhtemelen 1. bunlardan birisi olacak benim düşüncelerime göre.
1.inci idare eder 2.inci berbat abi yazı font stillerine bakarmısın
Benim Forum Sitem Bile Daha iyi bu ikisinden
Maxigame.org Daha iyi duruyor abi Juri sonuçları ne zaman belli olacak
Grafikerler.org bayağı sağlam site.1.inci idare eder 2.inci berbat abi yazı font stillerine bakarmısın
Benim Forum Sitem Bile Daha iyi bu ikisinden
Maxigame.org Daha iyi duruyor abi Juri sonuçları ne zaman belli olacak
Grafikerler.org bayağı sağlam site.
Tam olarak nezaman belli olur birinci ikinci [emoji4]
Sent from my iPhone using Tapatalk