• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Son Destan İndirme linkleri ,sistem gereksinimleri.

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Angelina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Angelina

O Şimdi Asker
Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
6 May 2009
Mesajlar
1,158
Puanı
442
Konum
Valentine
1be44701.png


240.jpg



KURULUM DOSYASINI İNDİR

Harddiskinizde en az 2 GB yer bulunmalıdır. Lütfen PC sistem bilgilerinizi kontrol edin. Son Destan'ın tam versiyonunu indirmek için, aşağıdaki sekmeyi tıklayın ve adımları takip edin.
Önemli Not: Kurulum dosyasını indirirken Flashget, Orbit gibi yardımcı Programların kullanılması önerilir. Bu sayede olası internet kopuklukları ve bilgisayar hatalarından oluşacak kesintilerde indirmeye kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.





DIRECTX İNDİRİMİ / NPROTECT İNDİR

Son Destan'ı oynamak için sisteminizde DirectX versiyon 9.0 veya daha üstü kurulu olmalıdır. Eğer DirectX versiyonunuz bu seviyede değilse, aşağıdaki sekmeyi tıklayın ve adımları takip edin.


GRAFİK KARTI SÜRÜCÜSÜNÜ İNDİR

Son Destan'ın tam sürümü indikten sonra hala problemler yaşıyor iseniz. Aşağıdaki sekmelerden en son sürüm 3 boyutlu grafik kartı sürücülerini indirin.


 
Son düzenleme:
Geri
Üst