Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak vergi alırlarsa haram degil işteolm en az 5 kişinin o para haram para demesi lazımdı la :S olm araba aldığına göre vergide vermen lazım devlete o kadar çok kazanıyorsan vergi alıyolar diye biliyorum belkide devlet sana bakmiğğdir
o zaman şans oyunlarıda haram değil wtf
Bak vergi alırlarsa haram degil işte
Günlük 10-15 kazanıyorsan daha nehayırlı olsun
bnde yeniyim günlük 10-15 tl arası kazanıyorum hiç kazanamayan arkadaşlar varsa azıcık yardımcı olurum bildiklerimi anlatabilirim arkadaşlar
1 gün 7 kanal açtım hepsıne 50 video attım ve başka bişi yapmadım 1 haftadır günlük 10-15 kazanıyorum mesela x10 kanal daha açsam para kazancım artacak ama paraya fazla ihtiyacım yok şuan aciliyet yok önümüzdeki ay başlıcam kazanmaya.
Eyv denizim sağolasınKapışalım gel
Hayırlı olsun kardeşim hayrını görürsün inşallah
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Bilmem veriyormuyum xddolm en az 5 kişinin o para haram para demesi lazımdı la :S olm araba aldığına göre vergide vermen lazım devlete o kadar çok kazanıyorsan vergi alıyolar diye biliyorum belkide devlet sana bakmiğğdir
Bu günleri görmeden öleceğimi sanardım. Hayırlı olsun Erdo. Arabaya nice kızlar atman dileğiyle... ispis
Artık yollar güvenli değil beyler dışarı çıkma yasağı çıkabilir stok yapmalıyız
Vurdu gol oldu ensar kaybolduSenin yaşının yarısı kadar şöförlüğüm var la benim
Vurdu gol oldu ensar kayboldu
Osman kaybol la benim yaşımın yarısı kadar şöförlüğü varsa sen ananın karnındayken bu adam araba kullanıyomuş onu nasıl yapalım
O para haram para .
Ne haramı ya
Haram haram ölünce cehennemlik olursunuz yapmayın böyle şeyler.
Sende arabayı geri ver yanarsın :'(
Olm manyakmısın sen qW:EREQW:RWE:QWE
Geri ver geri bozdu seni bu araba
Youtube para kazanma olayı türkiyede varmıydı ? AdSense gerekiyor sanırım ?
Osman kaybol la benim yaşımın yarısı kadar şöförlüğü varsa sen ananın karnındayken bu adam araba kullanıyomuş onu nasıl yapalım