Dostum en iyisi şunu bana 800TL ye sat Üstüne para ekle istediğini al2.el ve yurtdıslarına zaten verıyorlar maksat temız bırınden bulabılmek kendım gıbı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dostum en iyisi şunu bana 800TL ye sat Üstüne para ekle istediğini al2.el ve yurtdıslarına zaten verıyorlar maksat temız bırınden bulabılmek kendım gıbı
Galaxy Ace+Bir Miktar para vereyim kabul edersen ö.m den ulaşabilirsin
Hahaha:d:d
Aldıgım güne lanet olsun kanka ya Allah belasını versin böyle telefonun
Normal parayla sat yeni bi tane al kendine.:d
Kaça satıyorsun Kaç günlük garantisi nasıl ?Alan yok işte problem orda
Kaça satıyorsun Kaç günlük garantisi nasıl ?
Kesin şarj makinesi ve kulaklığıda vardır Onlar zaten orjinalinde de var neyse kaç para2 Yıl garantisi var 10 Ay oldu bütün güncelmeleri yapıldı çiziği yok yedek kapak ve bataryasıda var
Yuh aklıma gelebilecek bütün eziyetleri telefona yapmışsınBendede Nokia C3 var S3 ile takas edebiliriz üzerine bir miktar para eklersenTabiki şaka yaptım. Satmam !!! Ekranı felan 3 5 çizik içerir, garanti belgesi yoktur kulaklığı kulağımdaki pisliklerle kaplıdır. Tekliflere açığımEdit: Kulaklığın 1 ucuyla burnumu karıştırdım.
Bendede Nokia C3 var S3 ile takas edebiliriz üzerine bir miktar para eklersenTabiki şaka yaptım. Satmam !!! Ekranı felan 3 5 çizik içerir, garanti belgesi yoktur kulaklığı kulağımdaki pisliklerle kaplıdır. Tekliflere açığımEdit: Kulaklığın 1 ucuyla burnumu karıştırdım.