• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Tera Online - Ticket Göndermek

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Angelina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Angelina

O Şimdi Asker
Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
6 May 2009
Mesajlar
1,158
Puanı
442
Konum
Valentine
4g1ys3.jpg



Merhaba arkadaşlar, bu konuda sizlere tera online'da ticket nasıl atacağız? Sorunumuzu veya destek talebi nasıl göndereceğiz sorusunu bu konuda bulabileceksiniz. Kısa adımları izlerseniz hemen ticketinizi gönderebilirsiniz.

Neyse hemen jet hızında konumuza dönelim.

Öncelikle oyunun web sitesine yönelip, siteye girmekte fayda var.Yani demek istediğim siteye girip accountunuzla giriş yapmak.Tüh site nerde nasıl bulacağım dersen, korkma onuda ben sana vereğim. ^^

Buyur ; http://www.enmasse.com/


Giriş yaptın mı?

Aferin şimdi beni izle.

Şimdi önce buraya bi tıkla bakalım.

Tıkladıktan sonra;

2zq68tk.jpg



Sorununuz her neyse veya sorunu bağdaştıran bir kategori var ise seçin oradan.


v60tjt.jpg



Ben şöyle örnek olarak sizlere bir ticket göstereyim dedim.Sizde bu şekilde sorununuzu belirtip seçili alana tıkladığınızda ticketinizi göndermiş olacaksınız. ^^​
 
Geri
Üst