dogukanpirim
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 6 Şub 2014
- Puanı
- 0
Teşekkürler bekliyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler bekliyorum..
İndirdim ama programı açınca bu hatayı alıyorum. Sizde açılıyor mu ?
Yok olmuyor birde siz deneseniz ? :/
herşeyi yaptım,clienti açtım sonra f1 bascam oyunamı gircek kendısı ? yoksa oyundamı f1 bascam
yav allah aşkına undetectable botlar varken bune ya ref linkinizi yazıyosunuz otomatik üyelik açıyolar ve ref hesabına verilen rp ile boost bile alıyolar bunlar hala soraka botda
Oyun modunu vs. onları nerden seçicez ?
Caner reyiz sen en iyisisin.
Silver GG.
----------
Config dosyasından
Failsin olm normaldir çıkamamanDAYMIND GEGE WEPE.
oyunu bıraktım neden dersen okul tatil olmadan bi hafta önce s5den s1 e çıktım 1.5 hafta oynadım gold olamadım lan oynanmaz abi hiç gerek yok sen soraka botla devam et qnq
lan olm sen oyunu silmedinmi ? adam 2/14 lee sin oynuyor bide benle konuşuyor allahım ya ne zaman girsek ölüyor lag diyor lan ne güzel bahane bulmuşsun ben 150 pingle oynuyorum sabit ben bile öldüğümde laaaaaaag demiyorum sen her hata yaptığında lag diyorsun abi senin attığın q ları gördüm ya daha ölsemde gam yemem resmen yürüdüğü yolun çizgisinde q atıyor adam nereye gitmiş önemli değil ben q atıyımda belki tutar hevesiyle atıyor gariban bak ya lolkinge bak lee sinle yine feedlemiş allahım ya :s
Failsin olm normaldir çıkamaman
caner kardeş sen millete laf atmakdan oyun oynayamıyorsun sus bencelan olm sen oyunu silmedinmi ? adam 2/14 lee sin oynuyor bide benle konuşuyor allahım ya ne zaman girsek ölüyor lag diyor lan ne güzel bahane bulmuşsun ben 150 pingle oynuyorum sabit ben bile öldüğümde laaaaaaag demiyorum sen her hata yaptığında lag diyorsun abi senin attığın q ları gördüm ya daha ölsemde gam yemem resmen yürüdüğü yolun çizgisinde q atıyor adam nereye gitmiş önemli değil ben q atıyımda belki tutar hevesiyle atıyor gariban bak ya lolkinge bak lee sinle yine feedlemiş allahım ya :s
Sen daha lee sin oynamaya cesaret edemezken biz takımı taşıyoruz qeqelan olm sen oyunu silmedinmi ? adam 2/14 lee sin oynuyor bide benle konuşuyor allahım ya ne zaman girsek ölüyor lag diyor lan ne güzel bahane bulmuşsun ben 150 pingle oynuyorum sabit ben bile öldüğümde laaaaaaag demiyorum sen her hata yaptığında lag diyorsun abi senin attığın q ları gördüm ya daha ölsemde gam yemem resmen yürüdüğü yolun çizgisinde q atıyor adam nereye gitmiş önemli değil ben q atıyımda belki tutar hevesiyle atıyor gariban bak ya lolkinge bak lee sinle yine feedlemiş allahım ya :s
yav hehe sen ayrı malsın abi adamlar oynamayı bilmiyor gelmiş diyor laf atma atsam nolucak atmasam nolucak adam her türlü feedliyor bide gelmiş suçu bende arıyor
caner kardeş sen millete laf atmakdan oyun oynayamıyorsun sus bence
2/14 le oyunmu taşıyorsun helal qeqe ne diyim sana hll spr dvm knk xd
Sen daha lee sin oynamaya cesaret edemezken biz takımı taşıyoruz qeqe
sen hiç feedlemedinmi eline veridmin trollu bi skor bulmuşsun onu söylüyon devamlı Ben çok iyi oynadıgımı hiç bir zaman söylemedim. Ancak senden kat kat daha iyi oynuyorum ^^yav hehe sen ayrı malsın abi adamlar oynamayı bilmiyor gelmiş diyor laf atma atsam nolucak atmasam nolucak adam her türlü feedliyor bide gelmiş suçu bende arıyor
----------
2/14 le oyunmu taşıyorsun helal qeqe ne diyim sana hll spr dvm knk xd
ulan bırak feedlesin moral bozmakdan başka birşey yapmıyosun yok şu şöyle feedliyor adamların ne yaptıgından itemlerine kadar karışıyosun mesela adam 0-2 oynadıgında bi konuşuyosun sanki dünyanın sonu gelmiş yok feedledi al işte oyun bitti 20de surr gg felan sus diyorum inadına konuşuyosun bende sildim friendden akıllanana kadar eklemeyav hehe sen ayrı malsın abi adamlar oynamayı bilmiyor gelmiş diyor laf atma atsam nolucak atmasam nolucak adam her türlü feedliyor bide gelmiş suçu bende arıyor