• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Transformice Harita Editörde Arka Plan Ekleme - Rehber

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan IMLEGEND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

IMLEGEND

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
23 Nis 2009
Mesajlar
9,353
Puanı
152
Konum
Damn Of Hell

Harita Editörde Arka Plan Ekleme!


Kod:
The new backgrounds via XML are now visible in the editor while editing. They used to be visible only during validation.

Sürüm 1.238 ile oyuna yeni eklenen özelliklerden biri Haritalarımızda hazır arka planlarını kullanılmasıydı. Bu özellik ile haritalarımızı daha kaliteli ve hoş görünmesini sağlamış oldu. Harita editöründen aşağıdaki örnek olarak vereceğim kodları göz atabilir ve kullanabilirsiniz. Sizde bu arka planlarla yaptığınız haritaları bu konu altından gönderebilirsiniz.

hamouseyin hazırladığı harita arka plan XML'lerinden oluşan sayfasına buradan ulaşabilirsiniz: http://shamo.us/ey/pics/

Örnek bir XML Kodu

Kod:
<C><P D="x_bouboum/x_skin/x_skin_14/x_illu_300.png,250,25" DS="y;362" /><Z><S /><D /><O /></Z></C>
 
Geri
Üst