• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Travian Sıkça Sorulan Sorular ve Cevapları (S.S.S.)

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan IMLEGEND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

IMLEGEND

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
23 Nis 2009
Mesajlar
9,353
Puanı
152
Konum
Damn Of Hell
maxigamebanner1.png

maxayrac3.jpg

"Tamamlanmayan şiparişlar" nedir?

Plus Menü'ye tıkladığınızda "Tamamlanmayan şiparişlar" sekmesini görebilirsiniz. Burada plus şıparışlarınızın durumları hakkında detaylı bilgi görebilirsiniz.

(kullanılmayan) Altınlara ne olacak?

Satın almış olduğunuz altınları bir kez transfer edebilirsiniz(başlangış ve kazandığınız altınlar hariç Hesabınızı sildikten sonra transfer linki içeren bir e-mail alacaksınız(buna bir kez erişebilirsiniz demektir). Link size verilen adrese gönderilecektir. Altın transferinin sadece aynı ülke sunucuları/uzantısı arasında(örneğin, ".com", ".net", ".br", ".us", ".co.uk" gibi) yapılabileceğini lütfen unutmayınız. Biz farklı bölge / uzantılarda sizlere yardımcı olamıyoruz.

Transfer linkleri için süre limiti var mı?

Altın transfer linklerinde bir süre limiti bulunmamaktadır. Altın transfer linkinizi dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

Altın transfer prosedürü nasıl işliyor?

Altın yatırdığınız hesaba oyun içinden bir mesajla altınları kabul etmesi için bir mesaj gönderilmektedir ve bu mesajın onaylanması halinde hesaba altınları yatırılmaktadır.Altın transfer işlemi aynı link ile başka bir hesaba yapılamaz.

Bazı binalar neden altın ile hemen tamamlanmıyor?

Oyun gidiş hattı bozulmaması için Saray ve Köşk binaları altın ile tamamlanamaz, aynı şekilde Dünya Harikası bulunan köylerde de inşaatlar hemen tamamlanamaz.

Biten oyun dünyasında kalan altınlarıma ne olur?

Bitmiş bir serverdaki bütün oyunculara bir link içeren bir e-mail gönderilir. Bu bağlantıyı kullanarak kalan altınları bir oyun dünyasına transfer edebilirsiniz. Bu altınları sadece aynı ülke oyun dünyalarına ya da aynı uzantıdaki oyun dünyalarına transfer edebileceğinizi unutmayınız. Örneğine ".com", ".net", ".br", ".us", ".co.uk" gibi.

Diğer fonksiyonlar için plus-hesap gerekli mi?

Evet, yeteri kadar altın olduğu sürece tüm altın özelliklerini kullanabilirsiniz.

Farklı ülkeden nasıl altın satın alabilirim?

Açılır menüde farklı ülke seçeneklerini bulabilirsiniz. Ülkenizi seçebilirsiniz. Eğer tarife seçerseniz ülkenizden kullanabileceğiniz tüm ödeme yöntemlerini görebileceksiniz.

secondary_payment.png


Nasıl altın alabilirim?

Sunduğumuz farklı tarifelerle altın alabilirsiniz. Travian PLUS a sadece bu yolla altın alabilirsiniz. Başka her yol yasal işlemlere ve hesap silinmesine yol açabilir.

Nasıl altın kazanabilirim?

Arkadaşlarınızı oynamak için oyuna davet ederek altın kazanabilirsiniz. Burada nasıl ve ne şekilde yapabileceğiniz açıklanmıştır.

Ne kazanabilirim?

Davet ettiğiniz her kişi için 2. köyleri kurulduktan sonra hesabınıza oyundaki altın avantajlarından faydalanabilmeniz için 50 altın aktarılacaktır, hesabınızı silerseniz veya server sona ererse bu transfer olmayacaktır. Nasıl yapabilirim? Altın kazanma sayfanıza gözatmalısınız, bunu Travian plus a girerek kendi altın kazanma sayfanızda bulabilrisiniz. Eğer girdiyseniz sayfa sağda aşağıdaki gibi görünecektir.

playerhireplayer1.png


Sonra kopyalayıp davet linkini arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Ayrıca diğer bir seçenek te e-posta ile davet etmek istiyorum diyerek yeşil butona basıp Travian sayfasından doğrudan gönderebilirsiniz. Aşağıdaki gibi görünecektir:
playerhireplayer2.png


Kişisel bir mesaj eklemek isterseniz mesaj ekleyerek e-postanızı gönderebilirsiniz. Sizin verdiğiniz linkten kayıt olduklarında altın kazanma sayfasında aşağıdaki gibi görünecektir:

playerhireplayer3.png


Sınırsız sayıda kişiye yukarıda anlatıldığı gibi davet gönderebilir ve altın kazanabilirsiniz.

Plus Hesap ile üretimimi arıtırabilir miyim?

Hayır, Plus Hesap üretiminizi artırmaz. Çünkü; Plus Hesap diğer avantaj sağlayan özelliklerden ayrıdır.

Sorunum olduğunda konuşabileceğim biri var mı?

Sadece
plus@travian.com.tr adresine e-mail göndermeniz yeterlidir. Normal şartlar altında mesajınız 24 saat içerisinde cevaplandırılacaktır.

Temsilci olarak altın satın alabilir miyim?

Temsilci, sadece hesap sahibinin gerekli hakları vermesi halinde, altın satın alabilir.

Ödemem neden reddedildi?

Ödemenizin reddedilmesinin dört farklı muhtemel sebebi vardır:

  • Hesabınızın ve/veya kredi kartınızın ödeme zamanı geçmişse artık bu ödeme seçeneğini kullanamazsınız.
  • Doğru veri girebilmek için sadece 3 hakkınız vardır.
  • Sadece 48 saat içinde ödeme yapabilirsiniz.
  • Bazı kredi kartı şirketleri ödeme kabul etmeyebilir, bu yüzden lütfen diğer seçenekleri deneyiniz.
 
merhaba diğer oyundan kalan altınlarım vardı ancak bana gelen link silindi tekrar ulaşabilirmiyim

kullanıcı adım karaca321
 
Geri
Üst