QuietTouch
Global Mod
Niye öyle dedin şimdi.KaoZ nerde @KaoZ bana bunu hatırlattın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye öyle dedin şimdi.KaoZ nerde @KaoZ bana bunu hatırlattın
Elektrik gitti sonra şampiyon kendi kendine gidip feedledi demi
Bilerekmi yaptık sanki arkadaşım.
O maçı bir arkadaş daha sordu onada söyledim. O maçda elektirik gitti yoksa feedlesemde maçdan çıkmam. Hem aradada Trol giriyom dereceliye maksat eğlence.
Niye öyle dedin şimdi.
Yoo ben öyle bişi demedimki zaten 6 kere ölmüştüm o maçdada 2 kişi topa gitmişti jung orman'a gitmedi
Elektrik gitti sonra şampiyon kendi kendine gidip feedledi demi
İşte ben de diyorum ki b5'ten çıkamama nedeni bu olabilir mi diye
Yoo ben öyle bişi demedimki zaten 6 kere ölmüştüm o maçdada 2 kişi topa gitmişti jung orman'a gitmedi
B4 B5'den çıkalı aylar oluyo B4 Serideyim 1 maç kazanırsam B3 oluyorum.
İşte ben de diyorum ki b5'ten çıkamama nedeni bu olabilir mi diye
Genel olarak bronzdan çıkamamak fark etmez
B4 B5'den çıkalı aylar oluyo B4 Serideyim 1 maç kazanırsam B3 oluyorum.
Kasıma kadar çıkıcam sana inat
Genel olarak bronzdan çıkamamak fark etmez
Napiyim oyleydi amaKaoZ nerde [MENTION=42159]KaoZ[/MENTION] bana bunu hatırlattın
Napiyim oyleydi ama
O degil daha fenasi, ttnet bünyesinde kadrolu bir elaman var. Sadece bir dugmenin onunde oturuyor ve kafasina gore netimi kesip duruyor. Sor murata bak dogrular
Sen kendini taşı önce de Dereceli girmek için beni çağıran sendin hatırlatırım ve oynadığımız maçların kayıtları da "LoLReplay" kayıtlarında mevcut herhangi bir istekte direk fraps kaydı ile nasıl oynayıp oynamadığını ortaya serebilirim
Ek olarak o hesap West sunucusunda artık bu burada birinin oynamayıp bana verdiği hesap sadece trolling işlerimi hallediyorum bu hesap üzerinden ^^
Ben izlediğim ve bulunduğum oyunları bilirim canısı ^^O oyunları izlememişssin sen canısı ^^
Ben izlediğim ve bulunduğum oyunları bilirim canısı ^^
Her seferinde 1 sene her seferinde ben kendimi geliştirdim ben artık eskisi gibi değilim diyosun bi b.k olduğu yok la ondan önce de öyleydin sonra geliştirdim dedin girdik yine aynı muhtemelen hala aynısın Bir de kaç sezondur oynuyorsun la1 sene önceki oyunlardanmı bahsediyon?