Zar zor wireless'e bağlanabildim sırf size cevap verebilmek için. Bir daha ne zaman bağlanırım bilemem. Bu sırada meydanı boş bulan birşey anlamadığı halde ona buna sallamış.
Ersan seni Haiti veya Zimbabwe gibi ülkelerde yaşatmak lazım.
Şundan o kadar eminimki öyle ülkelerde geçireceğin bir günde şu canım vatanın topraklarını canın pahasına arayacaksın. Konuştuğunuz şey çok saçma, bahsedilen şeyi vatan
ile karıştıran var. Vatan size ekmek vermez, toprak verir. Al bu topraklar senin der! Çalış kazan der! Kimseye ayrıcalık yapmaz! Vatan uğruna kanlar dökülmüş canlar verilmiş bir
Türk için kutsal topraklardır! İşte Vatan budur! Siz neyden bahsediyorsunuz? DEVLET'ten! devlet ayrımcılık yapar. İnsan ne olduğunu kim olduğunu ecdadını tanımadığı halde bu
devletten kimseye hayır gelmez. Devlete kızıp Türk bayrağına küsen insan ş.erefsizdir! Soyu Türk olan bir insan, önce insan olacak sonra Türk olmak için çabalayacaktır! Vatan
anadır. Vatanını satan anasını satmış kadar aşağılıktır! Her Türk, Türküm demek zorundadır! Savunuyorum çünkü savunduğum şey anamın babamın bu millet için döktükleri kanlardır!
Siz özgürlük hayalleri içinde iyilik ülkesi masallarında uçmaya devam edin. Bir gün gelir bu toprakların insanı önce dinimizi elimizden alır, sonra ülkemizi!! Benim bu konuda mesajım
açık ve kesindir. (Türklüğü beğenmeyen siktir olur gider!)
Ülke nedir bilirmisiniz? Ülkeyide şuanda yaşayan vatandaşlar oluşturur. Bunun Türklükle bir gram alakası yoktur! yine söylüyorum; Bu topraklarda doğan büyüyen her evlat Türk'üm
demek zorundadır. Demediği halde şerefini onurunu geçmişini satmış demektir!
Bu arada bana öğretilen birşey vardır ''ne olursa olsun saygı duymak zorundasın'' diye. Ben kimseye saygı duymak zorunda değilim. Hayatımda reddettiğim tek şey budur. Dinime,
vatanıma, aileme laf uzatana cevabını vermeyi biliriz.
Bu forumda bir Türk benmiyim? Diğerleri özgürlük masallarında uçuyorlar heralde... Özgürlük dilediğini yapmak değildir herşeyi doğru yapabilmektir. Türklükle dini karıştırmayın bugün
bir İsrailli bile tarihini inkar etmeden hem insan olur hemde müslüman. Yeterki öğrenmek istesin.
Bir kürt ben Türk değilim deyip eline silah alıp dağa çıkacak 3-4 tane günahsız askerimizi şehit edecek. ardından köpek leşinden değersiz bir biçimde öldürelecek. Burada kim haklı?
Türklüğünü inkar edip Türklere sıkan mı? Türklüğünü koruyup kollayıp ülkesini canı pahasına gözeten mi?
Caner post kasıcam diye kendini küçük düşürme.
Ersan senide biliyoruz zaten kendini bize ispat etmeye çalışma. (Yine böyle askerlik tartışmasına sokmuştun burnunu. Bu konuda da çok söyleyecek şeyim var istersen bir konu aç ağzının
payını vereyim.) Önceden uyarayım böyle konularda çok hassasım. banlanırım ama bizim için kanını dökmüş şehitlerimin kanlarını yerde de bırakmam.
Bu konuda daha da söz söylemek istemiyorum boş konu boş muhabbetler... Herkes dünyayı cennete çevirme düşüncesindeymişte bizim haberimiz yokmuş.
- Yazdıklarıma cevap vermeye değil ders almaya çalışın...
Mustafa Kemal Atatürk'ün ''Ne Mutlu Türk'üm Diyene'' sözünüde herkes kafasına göre yorumlamış. Klavye başında şu şöyle bu böyle demek ne kolay?!
Neyse sizi bu kadar kaale alıdığım yeter nokta