fatihyilmaz01
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 30 Haz 2018
- Puanı
- 0
superonline candır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şuan 35MBit internet alıyorum 77 TL ye aynı paket 178 TL bildiğin kazık malesef ki sistemin kölesi olmak istemiyorum.
telefondan 4.5 g hız testi yaptığımda çıkan hız sonucunu alsam yeterli aynı hız gelir mi turkcell 4.5 g tanımlı cihazımdan yaptığım hız testiyle ? telefonla pc farklılık gösterir mi ? 150 mbps falan en az geliyo çünkü telefondan 4.5 g hız testi speedtest.net sitesinden
Benimde bulunduğum bölgede malesef 8mbit internet olduğu için Superbox paketine geçtim ve aldığım hız;
Not;WiFi ile daha fazla hız alıyorum istersen onunda görselini ekleyebilirim.
Wifi ile daha fazla hız alman anormal bir durum bir sıkıntı var demek.
Benim aklıma gelen 2 şey var:
1. Ethernet kablon kalitesizdir bir Cat7 ethernet kablosu al.
2. Superbox'ta 2 tane ethernet portu var, üstteki portu kullan, alttaki port biraz yavaş çalışıyor sebebini bilmiyorum. Eğer zaten üstteki portu kullanıyorsan geriye üstteki kablo seçeneği kalıyor.
Nedenini bilmiyorum fakat bende durum böyle abi.WiFi ile herzaman daha iyi internet alıyorum.Üstteki portta takılı ve Superbox ile gelen kabloyu kullanmaktayım.
Hiç yoktan türkiyenin %54'ünden hızlıyım yinede
Superbox geçme sebebim oldu internetten soğumuştum bunun yüzünden keşke daha önce bilseydim niye önceden açmadınız bu konuyu sırf upload hızı için sunucu alıyordum bundan sonra superbox kullanacam senin dediğin yazıyı okuduktan sonra karar verdim 8 mbit mişsin 60 mbps geliyo en az oo sen 8 mb iken bunu aldıysan ben 13 14 iken 80 alırım o zaman
hayaller alttaki speedtest :lve:
Kendi kablosu kalitesiz zaten ben onu kullanmıyorum. Wifi ile kablo arasında 2-3 mbit fark varsa önemli değil ama bundan fazla ise yeni bir cat7 kablo almanı öneririm.
Bizim ilde santral Yahya kaptanda ben körfez çok uzakta yani 16 mbps çekiyor anca peki bunda kaçgün içinde vazgeçebiliyoruz böyle bi imkan varsa alıp test ederim baktım az çekiyor iptal ederim varmı böyle birşey ?Yanlış bir çıkarımda bulunuyorsun. Onun 8 iken 60 alması ile senin kaç alacağın arasında hiç bir ilgi ve bağ yok. Superbox 4.5G şebekesi üzerinden çalışmakta, hızın tamamen baz istasyonunun sana yakınlığı, sinyal kuvveti ve baz istasyonunun kullanım yoğunluğuna bağlı olarak değişir.
Bak ben de 8 iken Superbox'ta bunu alıyorum mesela, hiç benzerlik var mı diğer arkadaş ile? Yok, çünkü baz istasyonu bana daha yakın, sinyal kuvvetli ve bulunduğum bölgede yoğun bir şebeke kullanımı yok.
Bizim ilde santral Yahya kaptanda ben körfez çok uzakta yani 16 mbps çekiyor anca peki bunda kaçgün içinde vazgeçebiliyoruz böyle bi imkan varsa alıp test ederim baktım az çekiyor iptal ederim varmı böyle birşey ?
Benimde bulunduğum bölgede malesef 8mbit internet olduğu için Superbox paketine geçtim ve aldığım hız;
Not;WiFi ile daha fazla hız alıyorum istersen onunda görselini ekleyebilirim.
ödediğin fiyat nedir?
119 TL hocam.
Bugun 22:00 da başvuru yaptım telefondan 48 saat içerisinde arayıp kurulumu için eve geleceklerini söylediler kutudan çıkan ethernet kablosunun kullanmayın demiştin abi hangi kablo kullanalım link verirmisin tam performans versin sınırsız paketten aldım 4.5g sınırsız superboxKuruluma geldiklerinde test yapıyorlar o anda vazgeçebilirsin sonuçlar iyi değilse, sonradan vazgeçemiyorsun taahhüt imzalatıyorlar.
Bugun 22:00 da başvuru yaptım telefondan 48 saat içerisinde arayıp kurulumu için eve geleceklerini söylediler kutudan çıkan ethernet kablosunun kullanmayın demiştin abi hangi kablo kullanalım link verirmisin tam performans versin sınırsız paketten aldım 4.5g sınırsız superbox