Şöyle söyliyebilirim Fenerbahçe'liler çok abarttılar bu final olayını. 1-0 yendik Lizbon'dada yeneriz ezeriz dediler. Tam tersi oldu çünkü onlar Benfica'yı hiç izlememişler bakın ben her ligi takip ederim geniş özetler vs. Benfica'nın ilk maçta 1-0 nasıl yenildiğine anlam veremedim açıkçası tamam Fenerbahçe iyi bir takım ancak Benfica daha iyi ve organize bir takım. Şimdi 1-0 yenilince dedimki bunlar şimdi Portekiz'de çok fena oynarlar ki maçlarını izlediğim için en az 4 tane atmasını bekliyordum ancak Fenerbahçe'nin bu kadar kötü oynayacağını düşünmüyordum. Yani Benfica yine lig maçlarına göre biraz kötü oynadı eğer düzgün oynasa bu Fenerbahçe'ye abartmıyorum en az 5 tane atardı.
Bir sözüm daha var. Ben bir Galatasaray'lıyım. Ancak bu akşam Fenerbahçe'yi tuttum sonuçta bir türk takımı ancak bunuda söylemeden edemiyorum. 2000 yılındaki Galatasaray'ın kazandığı UEFA kupasına teneke parçası diyen taraftar grubu bugün ALLAH'ına binlerce dua etti gol olsunda finale kalalım diye. Teneke parçası dedikleri bir kupa için bu kadar hayal kurup dua etmeleri ve o kupayı istemeleri saçma geliyor bana. Tabiki bu lafım kupaya teneke parçası diyenlereydi herkese değil.
Yinede Fenerbahçe'ye ve Galatasaray'a teşekkür ediyorum. Türkiye puanını yükselttiler. Bir takımımız UEFA'da Yarı final bir takımımızda Şampiyonlar liginde Çeyrek final oynadı ve biri Real Madrid'i biride Benfica'yı yenerek elendiler daha ne isteyebilirizki?
Arkadaş iyi anlatmış bende dün fenerbahçeyi tuttum ama olmadı sağlık olsun
Bir Galataraylı olarak Ginede Tebrik Ettim Fenerbahçeyi...