Bence o senin egonun bir ürünüYanlız kitap okurken şunu fark ettim çoğu kişi sizden çekiniyor ve yanınızda ezik durumuna düşüyor neden bilinmez.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence o senin egonun bir ürünüYanlız kitap okurken şunu fark ettim çoğu kişi sizden çekiniyor ve yanınızda ezik durumuna düşüyor neden bilinmez.
SanmamBence o senin egonun bir ürünü
%97 Yobaz olan bir memleket adını bile anmak istemiyorum boşver.İstanbul'da böyle bir sıkıntı yok sen nerde yaşıyorsun ki?
adada yaşıyor roSanmam
%97 Yobaz olan bir memleket adını bile anmak istemiyorum boşver.
[sıze=2]
adada yaşıyor ro[/sıze]
%97 he ? Niye %96 değil ? Saydın mı tek tek%97 Yobaz olan bir memleket adını bile anmak istemiyorum boşver.
%97 he ? Niye %96 değil ? Saydın mı tek tek
ne adanası layine adana !
Ben saydım yalan söylüyorsun %26İnanmıyorsan say ?
Ben saydım yalan söylüyorsun %26
biri benim yanımda kitap okurken ben ezikleniyom gibi hissediyom oturmuyom kitap okuyanların yanınaYanlız kitap okurken şunu fark ettim çoğu kişi sizden çekiniyor ve yanınızda ezik durumuna düşüyor neden bilinmez.
Emre bak gördünmü
biri benim yanımda kitap okurken ben ezikleniyom gibi hissediyom oturmuyom kitap okuyanların yanına
La söyle çok merak ettim şimdi.
Say inanmıyorsanKanıtla.
Hocam yaka silkiyorum inan.Kayseri benim memleket la o kadar yobaz yoktur herhalde gerçi en son 9 sene önce gittim.
Mantıklı ama kayseride olmaz yıkarlar adamı :/Kitabın arkasına TREN resmi koyacaksın. Sana baktığı zaman o adam tren'i görecek ve durumu çakacak!
Say inanmıyorsan
Ankara'da bir çok kişide kitap görebilirsin. Burada öyle bir sıkıntı yok.