CrazyLove
Black Pearl
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 3 Ağu 2011
- Puanı
- 14
İnternette fem konu anlatımlı videolar var. Toplam 60 GB bir tane 1 haftalık pre acc al turbobitten indiyiorsun genelde linki var.
Hemen lys çalışamazsın zaten büyük ihtimal ocak ayının 2. haftasından sonra başlarsın lys'ye yavaştan ilk başta ygs'yi bitirmelisin seni tatmin edicek puanlar alman gerek yoksa direk lys ile başlama. Türkçe dil bölümüne çalışacaksın sadece paragraf sorularını ancak ve ancak soru çözerek anlarsın budur yöntemi.
İnternetten indir fem'i oradan hocayı takip et notlar al. kitabı aç ordanda notlar al konu çalışmış olursun.
Yayın bol kitapçıya gideceksin bakacaksın kurcala ben öyle yapıyorum. bakıyorum zor soru tipi görmediğim varsa alıyorum .. Sanada öneririm.
Makale gazete kitap oku yorumlama yeteneğin gelişsin , geometri matematik çözmeye başla 3 boyutlu düşünebilme yeteneğin gelişsin.. önerebileceğim onlar.
Youtube'de şenol hoca var oda güzel konu anlatır.
YGS- LYS karışık olabilir fakat ygs konuları bellidir.
Senin yerinde olsam elimde kaynak yoksa fazla sıkıntı yapmam , açarım interneti girerim youtubeye veya femin 60 gb videolu anlatımlı konularını indiririm, alırım 3 tane soru bankası başlarım. zaten dershane verecek kaynak kitap..
İkinci el kitap al onlar daha temiz ve ucuz alıyor
Bakıcamda çok pahalı ya kitaplar 30 tl abi 5 tane alsam 30x5 150 tl filan yapıyor !!