Gedikoglu
Banlanmış Üye
Bütün sigaralar ortalama 25 kurus kazandiriyor.Yani normal fiyatindan 25 kurus düş.parliament night blue kısa kaça geliyor ? söyle hakan'ın dükkana gidip geliş fiyatından almaya çalışacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bütün sigaralar ortalama 25 kurus kazandiriyor.Yani normal fiyatindan 25 kurus düş.parliament night blue kısa kaça geliyor ? söyle hakan'ın dükkana gidip geliş fiyatından almaya çalışacağım
zalımlar 3-4 kat ekliyordur diyordum. Meğersem bakkal kazanmıyormuş
9.35kr geliş fiyatı 9.50 satış.parliament night blue kısa kaça geliyor ? söyle hakan'ın dükkana gidip geliş fiyatından almaya çalışacağım
Coca-Cola 2.5 LT 2.70 civarı geliyor üstü etiketli standart satış 3.50TL.Neden coca cola hariç?
Fanta gibi gazlı içecekleri genel olarak söylersen sevinirim
Geliş 0.80 Kr.Geliş 1.25 tl
Satış 2.00 tl
Gel bedavaya vermiyim abicim.tamamdır; hakan da dost deyip, pazarlık sünnettir lafına dayansak; ben bugün bu sigarayı 9 TL alırım hakan nirdesinnn dükkandaysan pm
9.35kr geliş fiyatı 9.50 satış.
Coca-Cola 2.5 LT 2.70 civarı geliyor üstü etiketli standart satış 3.50TL.
Coca-Cola 1 lt 1.60 civarı gelişi var üstü etiketli standart satış 2.00TL.
Geliş 0.92 Kr.
Satış 2.00 TL.
Gel bedavaya vermiyim abicim.
Ahahhaa.Adam Hakan Market'te CEO & Founder oloommmmm :mj:
9,1 e geliyorparliament night blue kısa kaça geliyor ? söyle hakan'ın dükkana gidip geliş fiyatından almaya çalışacağım
Parliament kısa box, uzun soft ve çeşitleri 9.35'e geliyor. Paket başı 0.15 kuruş kalıyor. Daha salı günü faturayı inceledim.9,1 e geliyor
Çaykur ve Doğuş Çay ? - Bilgim yok detay isteyen ürün.Çaykur ve Doğuş Çay ?
Pepsi 3LT ?
Doritos ?
Çok merak ediyorum ama FALIM sakızı ?
ARIEL büyük paket kaça geliyor ?
Uludağ Limonata ?
Doğuş Toz Şeker ?
Sütaş Yoğurt 2,5Kg?
O.K ?
bende daha bugün 2 karton night blue kısa uzun aldım
Parliament kısa box, uzun soft ve çeşitleri 9.35'e geliyor. Paket başı 0.15 kuruş kalıyor. Daha salı günü faturayı inceledim.
o kafaya dikdiklerin çok kandırıkçı la biz bi ara hep alıyoduk bi kere gittim %25 mi ne daha çok yazıyor içini bi açtım sadece paketi uzatmışlar içi aynıydı yineTadım ayçekirdeği fıstık kaju fındık antep fıstığı?
Magnum
Cornetto
Cappy 1ltlik kutu birde küçük boy
Eti cin
Halley,browni
Birde 25 kuruşlukla 50 kuruşluk çubuk krakerler
Son olarak 25 kuruşluk o cheetoslar uzun olan hani kafaya dikiyon :d