• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Vindictus Skill Penceresi ve Skill Yükseltme Rehberi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IMLEGEND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

IMLEGEND

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
23 Nis 2009
Puanı
152

Skill Penceresi ve Skill Yükseltme

AP, skillerinizi yükseltmek için gerekli olan puandır.Maximum 50.000 Ap taşıyabilirsiniz.50.000 Ap’a ulaştığınızda, sonraki kazanacağınız Ap’lar boşa gidecektir.Onun için bir öneri; Ap’nizi 50.000 olmadan harcayın.

Ap Nasıl Kazanılır ?

Battle (savaş)‘ lara girerek Ap kazanırsınız.Her Battle , zorluk derecesine göre fazla Ap verir.Normal mod ve Hard mod da gelen Ap miktarı değişmezken , Hero modda 5 Ap fazla kazanırsınız.

yRaZShe.jpg

Ap Nasıl Kullanılır ?

V ye basarak skill penceremizi açıyoruz. Açmak istediğimiz skill'e tıkladığınızda sağ tarafta.“Train” butonu olması gerekir. Eğer yoksa skill'i açmak için gerekli maddeleri yerine getirmemişsinizdir. (Gold, Görev, AP Miktarı vs.) Train'e basarak skilli öğrenebilirsiniz.

Yükseltmek istediğinizde ise yine sağ menüden skill'i seçip +1, +10, +Max butonlarından birisini kullanarak skill'i yükseltebilirsiniz.

1
Trained Skills Only: Yükseltmekte olduğunuz skilleri gösterir.
Disable Skill Vdeo: Skill tanıtım videosunu kapatır.

2
Skill tanıtım videosu penceresi.

3
Sizde bulunan AP miktarı.

Lv Req : Skill’i yükseltmek için sahip olmanız gereken karakter levelini ,
Ap Req : Skill’i yükseltmek için gereken Ap miktarını gösterir.

Skill Rank Sırası
F
E
D
C
B
A
9
8
7
6
5