• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Wolfteam Karakter Hilesi

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan IMLEGEND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

IMLEGEND

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
23 Nis 2009
Mesajlar
9,353
Puanı
152
Konum
Damn Of Hell
maxigamebanner1.png

maxayrac3.jpg

Wolfteam oynayan hemen herkesin en büyük sorunlarından bir tanesi güçlü karakterler karşısında çok fazla şansınızın olmamasıdır. Eğer oyuna para yatırabiliyorsanız o zaman bu karakterlere sahip olabilir ve sizde rakiplerinizi yenebilirsiniz. Ancak oyuna para yatırma gibi bir düşünceniz yoksa o zaman hile yapma şansınız bulunuyor. Wolfteam karakter hilesi sayesinde sizde oyunda bulunan tüm kurtları kullanabilirsiniz. Ancak bunun için basit birkaç işlem yapmanız gerekiyor.

Wolfteam Karakter Hilesi Nasıl Yapılır ?


Wolfteam karakter hilesi için öncelikle ByPass yapmalısınız. Peki, ByPass nasıl yapacaksınız? ByPass yapabilmeniz için editli ACDC.dat dosyasına ihtiyacınız olacak. Bu dosyayı internet üzerinden indirebilirsiniz. Dosyayı indirdikten sonra masaüstünde görebileceğiniz bir yerde tutun. Daha sonra ise Cheat Engine programını indirin ve bilgisayarınıza kurun ancak programı çalıştırmayın. Şimdi ilk olarak Wolfteam oyununu için ve üyelik girişinizi yapın. Ancak kamplara giriş yapmayın. Daha sonra oyunu alta alarak masaüstüne dönün ve Wolfteam oyununun kurulu olduğu klasörü açın. Daha önceden indirdiğiniz ve masaüstünde bulunan editli ACDC.dat dosyasını oyunun kurulu olduğu klasörün içerisine atın. Karşınıza uyarı ekranı gelecektir. Uyarı ekranında “Hedef Dosyaları Değiştir” butonuna tıklayın. Bu işlemi tamamladıktan sonra tekrar Wolfteam oyun ekranını seçin ve bir kampa giriş yapın. Artık ByPass işlemi tamamlandı. Bundan sonra ise işimize Cheat Engine programı ile devam edeceğiz.

Wolfteam ekranını yine alt kısma alarak masaüstüne dönüş yapmanız gerekiyor. Masaüstüne geldikten sonra Cheat Engine programını çalıştırın ve wolfteam karakter hilesi için arama kısmına tıklayarak karşınıza gelen “Process List” ekranında “Wolfteam bin” uygulamasını seçin. Artık oyunumuzu da seçtikten sonra hile yapmaya başlayabiliriz. Bunun içinde hangi kurdu kullanıyorsanız Cheat Engine programında Value kısmına kullandığınız karakterin değerini girerek First Scan demelisiniz. Kırmızı takımdaysanız kırmızı takım değerini, mavi takımdaysanız mavi takım değerini girmelisiniz. Daha sonra tarama sonuçları programın sol kısmında karşınıza çıkacaktır. Çıkan tüm değeleri “CTRL+A” tuşuna basarak seçin ve hepsini alt kısma taşıyın. Altı kısımdaki tüm değerlerin kutucuklarını da seçtikten sonra “Value” değerlerini istediğiniz karakterin değeri ile değiştirebilirsiniz. Bundan sonrasında ise oyun ekranına dönerek yeni karakterinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Karakter Hile Değerleri (Value):


[TABLE="width: 525"]
[TR]
[TD]Kırmızı Takım[/TD]
[TD]Mavi Takım

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30006 Normal[/TD]
[TD]30005 Normal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30010 Hamadah[/TD]
[TD]30012 Özel Versiyon (Cristopher)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30014 Özel Versiyon (Pedro)[/TD]
[TD]30011 Özel Versiyon (Angela)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30013 Özel Versiyon (Adriana)[/TD]
[TD]30024 Özel Versiyon (Reinhard)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30017 Kız Karakter [/TD]
[TD]30016 Yiğit Demir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30018 Gremi Song[/TD]
[TD]30020 Angela Sexy[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30019 Yeni Karakter[/TD]
[TD]30022 Marien Sexy[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30029 Yeni Karakter[/TD]
[TD]30047 Yiğit Futbol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30040 400 Canlı Pedro[/TD]
[TD]30052 Yeni Özel 1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30025 Özel Versiyon (Linmeling)[/TD]
[TD]30071 Yeni Özel 2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30031 Adriana Sexy[/TD]
[TD]30072 Yeni Özel 3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30035 Linmeling Sexy[/TD]
[TD]30073 Yeni Özel 4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30039 400 Canlı Adriana[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30044 Pedro Futbol[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30045 Hamadah Futbol[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30046 Gremi Futbol[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30050 Yeni Özel 1[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30051 Yeni Özel 2[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30069 Yeni Özel 3[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30070 Yeni Özel 4[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Wolfteam karakter hilesi yaptıktan sonra eğer oyundan çıkacak olursanız tekrar giriş yaptığınız zaman hileler çalışmayacak ya da aktif olmayacaktır. Bunun için yeniden ByPass yapmanız ve bu adımları tekrarlamanız gerekiyor. Daha sonrasında karakterlerinizi yeniden kullanmaya devam edebileceksiniz.


 
Güzelim oyunu hile ile oynamak nasıl bir mantık yoksunluğuysa hilesini paylaşmak daha büyük bir mantıksızlık.
 
Geri
Üst