• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

World of Tanks (WoT) Blitz Premium Hesap Rehberi

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan IMLEGEND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

IMLEGEND

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
23 Nis 2009
Mesajlar
9,353
Puanı
152
Konum
Damn Of Hell
maxigamebanner1.png

maxayrac3.jpg

PREMİUM HESAP REHBERİ

Komutanlar,

Rüyalarınızın savaş makinesine ulaşmak için geçmeniz gereken uzun araştırma yoluna bakınca kendinizi bitkin mi hissediyor musunuz? Sıradaki aracı satın almak için gereken kredilere sahip olma konusunda genellikle sıkıntı mı yaşıyor musunuz? Premium Hesaba geçin ve bu problemlere elveda deyin!

Premium Hesap sahibi olmanın avantajı nedir?

Her savaşta %50 daha fazla kredi ve deneyim kazandığınız için, Premium hesap en sevdiğiniz tanka daha kısa sürede ulaşmanızı sağlar. Tamir masrafı ve mühimmatın daha pahalı olduğu yüksek seviyeli savaşlar yapmak da çok daha hesaplı olacaktır, çünkü düşük seviyeli tanklarla oynayarak kredi kazanmanız gerekmez.

Önemli: Premium Hesap size oyun içinde diğer oyunculara karşı hiçbir avantaj sağlamaz. Bu hesabın tek amacı, zamandan tasarruf etmenizi sağlamak ve öğelerin kilidini daha hızlı bir şekilde açıp satın almanıza yardım ederek oyunu daha eğlenceli bir hale getirmektir.

Premium Hesabı nasıl satın alabilirim?

Blitz Dükkânında "Premium" olabilirsiniz. Dükkâna erişmek için Garajın sağ üst köşesindeki alışveriş arabası simgesine dokunabilirsiniz. Premium Hesap, ya tek başına ya da diğer içeriklerin de yer aldığı bir paketin parçası olarak satın alınabilir.
Premium Hesap üyeliği, altın ile 1, 3, 7, 30, 180 ve 360 günlüğüne satın alınabilir.

Altınla alakalı daha fazla bilgiyi
ilgili rehberde bulabilirsiniz. Ayrıca Premium Araçlarla ilgili rehberimiz de faydalı olabilir.

 
Geri
Üst