Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AмγŁєє;5546' Alıntı:Abi Onların Birinin Fişini Çeksen Adamla Amma Belaya Kalırsın Hee...
1. bu fotograf için yazılan herşey yalan ve uydurmadır.Daha once bu yazılanı heralde 4-5 sene once gormuştum üstüne hemen zaten yalan oldugu ortaya çıktı.
2. Bir insanın neden 36 adet account u olur. Saçma o kadar account u kontrol edemez.
Ancak 5 ve 10 luk multi box denilen birşey var kendisi bir yazılım. Bir pc üzerinden 5 yada 10 accounta aynı hareketleri yaptıran bir sistem.
Ne işe yarar bu sisitem? şu işe yarar Multi box kullanan kişiler banlanmazlar sebep hack yada oyunculuğu yok eden bir program olarak görülmez. Çünkü aslında 1 karakteri yönetir diğer karakterler yönetilen karakter ile aynı şeyleri yapar. Mesela 5 tane Shaman karakter açar kişi multi box ile bütün questleri yapar dungeonlara girer kasar. Top lvl olduktan sonra Arena ya girer.Arena 2v2 3v3 ve 5v5 olarak ayrılmıştır. 2v2 ve 3v3 kişi azlığından senkron sorunları yaşamadan güzel güzel 3 e 3 kapışırsınız. Ancak 5v5 de 5 tane elemantal shaman size chain lightning attığında bir bakmışsınız grubunuzdan 2 kişi yok.
Burdan çıkarı nedir? şudur. 4 charını mutli box ile arenaya sokarken bir tane arena puanı düşük birini gold karşılığı takımına alır ve onun arena ratingini yükseltir.Bu da hem adamın hemde rating kasılanın işine gelir. Peki multi box a karşımıyız. Tabiki karşıyız.
Ayrıca silkroad wow un %1 i kadar iyi olsa ("Abi oyun sonuçta bağımlı olmayın ben bağlıyorum bota işime gücüme bakıyorum" diyen zekiler ortaya çıkmaz.Onlara da sorum şu bre kardeşim madem botta madem işine gücüne bakıyosun o zaman sen oyun oynamıyorsun ki! Sen sadece boşuna elektrik yakıyosun.)Karşılaştırmayın artık şu silkroad u wow ile.