İşte o kişi benim ehuuhhuhherşeye de muhalefet olmasanız olmuyor deneyin bakalım roc a geçtikten sonra ne kadar hızlı kasabilceksiniz
ayrıca en fazla goldu olan adam da 6.5m var
ZACA[h=3] GrimReaperZ[/h]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte o kişi benim ehuuhhuhherşeye de muhalefet olmasanız olmuyor deneyin bakalım roc a geçtikten sonra ne kadar hızlı kasabilceksiniz
ayrıca en fazla goldu olan adam da 6.5m var
Al bide burdan yak hahahaDrop rate fazla olabilir ama 80 90 olanlarda hep unigten olmuşlardır....
Yavaş yavaş istiyorsanız gm girip uniqleri silecek herkez elle kasacak
Drop rate fazla olabilir ama 80 90 olanlarda hep unigten olmuşlardır....
Yavaş yavaş istiyorsanız gm girip uniqleri silecek herkez elle kasacak
beyin bedavadüz mantık
https://www.maxigamerz.com/f601/bla...killler-ve-aciklamalari-genis-anlatim-184285/fantasy skiller nasıl kullanılıyor anlatabilirmsnz ?
exp rate yüksek oldugu için şu an 30 dk lık oyunda 95 lvl adam var ben girince exp rate düşücek 30 dk da ancak 40 lvl olucam haksızlık bu
Ratelerin düşüceğini kim diyor yavexp rate yüksek oldugu için şu an 30 dk lık oyunda 95 lvl adam var ben girince exp rate düşücek 30 dk da ancak 40 lvl olucam haksızlık bu
Karaca bu arada rihanna battleship'te tamamen iğrençti nasıl beğendin sen omg
haksızlık vs değil gold drobu düştük birazda exp düşürdük 95 olan adamda gidip isu lord vs kesti öyle 10 tane manyang ile olmadı kavga yada tartışma çıkarmayın rateler ayarlandı dahada ellenmeyecektir.
Davayı uzatmayın bizi de germeyin
Karaca bu arada rihanna battleship'te tamamen iğrençti nasıl beğendin sen omg
iWalk ben 3 tane unig kestim level 75 ?
Particles.pk2 isteyen arkadaş buyur;
DepositFiles
Rar pas;
www.maxigame. org(boşluğu silin)