• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Youtube Hesabını Adsense ile İlişkilendirme & Youtube Kanal Açma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deepblue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben ne videosu yüklesem telife takılıyorum ne yapmam lazım bilgi verebilir misiniz acaba?

dizi klip maç özeti denedim hep yapamadım bi türlü, tapan arkadaşlar varsa kanallarını söylerlerse videolarına bakabilir miyim bi örnek olarak görmek için?

dizi klip maç özeti denedim hep yapamadım bi türlü, tapan arkadaşlar varsa kanallarını söylerlerse videolarına bakabilir miyim bi örnek olarak görmek için?

En olmadık şeyleri yüklemişsin. Bütün dizi, film, müzik ve maç yayınlarının telif hakları vardır bulaşma hiç. Ya kendin herhangi bir konu üzerine videolar çekip koyacaksın veya telif hakkı başkalarının elinde olmayan içerikler bulup payşlaşacaksın ki bu da oldukça zor ve çaba isteyen bir uğraş. Zaten bunu başaran parayı kazanıyor başaramayan ise usanıp bırakıyor.

Valla seni tebirk ediyorum şöyle bi bakıp çıkacaktım bile dememen gerek tüm sektörlere bulaşmışsın :)
Neyse yanlış yola gire cıka doğru yolu illa bulursun :)

En olmadık şeyleri yüklemişsin. Bütün dizi, film, müzik ve maç yayınlarının telif hakları vardır bulaşma hiç. Ya kendin herhangi bir konu üzerine videolar çekip koyacaksın veya telif hakkı başkalarının elinde olmayan içerikler bulup payşlaşacaksın ki bu da oldukça zor ve çaba isteyen bir uğraş. Zaten bunu başaran parayı kazanıyor başaramayan ise usanıp bırakıyor.

Valla seni tebirk ediyorum şöyle bi bakıp çıkacaktım bile dememen gerek tüm sektörlere bulaşmışsın :)

Yavaş yavaş kavrıyorum tamamdır, ilgi için teşekkürler :)

Aynısını ben de denedim.Üstüne ben siyasi içerikli videoları da denedim 2 gün de kanal kapandı :D

Yavaş yavaş kavrıyorum tamamdır, ilgi için teşekkürler :)

Bak dizi vs bulaşma demiyorum. Kapkaçı hızlı yapman lazım. Misal
Dizi yayınlandı bitti ilk sen bas youtuba gerekirse sen cek koy .Çok hızlı ol bir kaç gün süren olacaktır .Dizi popüler ise bu zaman içerisinde 3 5 bişi kalır ama arşiv oluşturamazsın gerekirse sen sileceksin telif yemeden .

Geri