ne kadar mal bi sistem arkadaş bütün dersleri öğretceğine ilk okul 5 e kadar temel 4 dersi öğret sonrada kişinin seçmek istediği meslek hakkında 2 3 yıl öğret tamam adam usta olup çıkar ama mal mal birsürü ders gösteriyolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne kadar mal bi sistem arkadaş bütün dersleri öğretceğine ilk okul 5 e kadar temel 4 dersi öğret sonrada kişinin seçmek istediği meslek hakkında 2 3 yıl öğret tamam adam usta olup çıkar ama mal mal birsürü ders gösteriyolar
1-8. sınıflar arası o dostum Liseliler raad Yani sülalemiz raadMerhaba arkadaşlar sabah haberlerde gördüm 3 ay tatilimiz 1.5 ay'a iniyormuş. yani 180 gün okula gidiyorsak,220 gün gidicez..
Ne diyorsunuz ff:
seçmeli kürtçe ögretceklermıs
Hedef kürtce falan deil Arapça hedef.
Hedef: 2023 Türkiyenin ana dili kürtçe
Kendin diyorsun seçmeli diye adı üzerinde isteyen okuyacak sana zorla oku demezler.seçmeli kürtçe ögretceklermıs
Kendin diyorsun seçmeli diye adı üzerinde isteyen okuyacak sana zorla oku demezler.
Yok kardeşim ben salak diyeceğim ceza yiyeceğim yine diyeceğim yine ceza yiyeceğim ne ben uslanacağım ne de bunlar akıllanacak.
Öyle bir şey olmaz merak etme ama nedir bu islam düşmanlığı sizde ki de anlamıyorum .. Atalarımız İslam'a dayanan 600 yıllık imparatorluk yönettiler Müslüman oldukları için herhangi bir şey oldu mu? 600 yıl be az değil...
Hedef kürtce falan deil Arapça hedef.
Kürtçe , zazaca , lazca , tatillerin düşmesi , not sistemi falan ürkmeye başladım
Kendin diyorsun seçmeli diye adı üzerinde isteyen okuyacak sana zorla oku demezler.