JezeBeeL
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 17 Eyl 2011
- Puanı
- 19
lafa söze gerek yok anayasanın degişmesini isteyenler düşünsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben islam düşmanı falan değilim lafı çarpıtma lütfen.Öyle bir şey olmaz merak etme ama nedir bu islam düşmanlığı sizde ki de anlamıyorum .. Atalarımız İslam'a dayanan 600 yıllık imparatorluk yönettiler Müslüman oldukları için herhangi bir şey oldu mu? 600 yıl be az değil...
e peki bizim gördüğümüz dersler ? bize sorulmadan biz seçmeli matematik seçmeli geo seçmeli ing gibi saçma saçma dersler görüyoduk ?
ama şuanki yönetim ortada
Ben islam düşmanı falan değilim lafı çarpıtma lütfen.
Ayrıca Türkiye cumhuriyet ile yönetilen bi ülkedir Osmanlı geride kaldı ...
Arkadaşlar öyle birşey yokmuş herkese imiş bu program.. ilköğretim lise fark yokmuş ff: Haberde izledim
rte heryerde kardeşim malesef pek bahsetmekte istemiyorum ama Aziz NESİN sözlerinde haklıydı ülkenin %70 i beyinsiz diyorduda, bence o %85 olmuştur şimdi ..Türkiye'nin eğitim sitemi şu anda acınası halde...
oh İlkokullulara acıdımİlkokullarda geçerli sanırım.. Liseliler teğet geçti
ABD de yasamiyoruz derken ne demeye calisiyorsunuz anlamis degilim ben sunu soylemeye calisiyorum ABD de tatiller kisa fakat ogrencileri bizim kadar yormuyorlar ve sikilmiyor genel olarak konusuyorum ABD ornegini vermemin sebebi bizim egitimmimiz daha iyi fakat bir okadar da bunaltici bazi kisiler algilamakta gucluk cekiyor ve sinif ilerleyemiyor bazen konular bile kaliyorm sonuc olarak hem agir hemde tatilsiz bir egitim sistemi benim kafama yatmadi @bjkl arkadasimiz nedemeye calistigimi anlayamadi galiba acikliyim dedim. Saygilarbiz abd de yaşamıyoruz. aslında bu öğretim sistemine bakıldığında bizim sistem onlarda iyi bizim öğrencilerin daha yüksek seviyede olması lzm ama bizde ders çalışmamak gibi bir huy var kimsede azim yok. bizim eğitim sistemini de diğer ülkelere yaklaştırmaya çalışıyolar fakat bizim sistem onlarınkinden iyi. bu seneki olaylar ztn ilkokulların durumu 1.sınıfa başlama yaşı ztn ayrı başına bir dert. ayrıca mayıs ayından itibaren okulda ders dinlenemeyecek sıcaklıklar başlar. bir de yazın okul olursa nolur bilmem. 30-40 derece arasında ders görücez. aşırı sıcakta beyindeki algılama düşer ve unutkanlık başlar. öğrencilere sabır diliyorum. neyseki lise son sınıfım bnm için tatil fln sorun deil fakat bn ygs-lys ye giricem mi yoksa tek sınavlık bir sistem mi olcakmış o tartışılıyo. sbs ile canımı yediler şimdide üniv. sınavında canımı yicekler. karar verin ya o kdr hazırlanıyoz şıp diye sınav sistemi değişiyo bir gecede.