Shingeki no Kyojin öneren var konuda
Niye güzel değil miki ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Shingeki no Kyojin öneren var konuda
Niye güzel değil miki ?
bi sen kalmıştın zaten abartmayan sende abart tam olsun GC çizimleriyle,müzikleriyle,karakterleriyle,hikayesiyle bana göre mükemmeldi o yüzden öneriyorum.
Shingeki no Kyojin kesinlikle önereceğim bir anime değil hakan bulunduğu konumu reklamları sayesinde elde etti ve bu seriyi izleyip beğenen tiplerde benim gözlemlediğim kadarıyla çocuklar.
Another izlemeye değer zaten kısa 12 bölümdü yanlış hatırlamıyorsam bir oturuşta bitirebileceğin bir seri ancak diğerlerini pek bilmiyorum D.Gray Man 10-15 bölüm izlemiştim ilgimi çekmemişti bırakmıştım ama izleyenlerin çoğu beğenmiş bu seriyi diğerine hiç bakmadım.
Peki diğerleri için ne diyosun ?
Shingeki no Kyojin kesinlikle önereceğim bir anime değil hakan bulunduğu konumu reklamları sayesinde elde etti ve bu seriyi izleyip beğenen tiplerde benim gözlemlediğim kadarıyla çocuklar.
Yasim teknik olarak 17 ve yasal olarak cocuk durumunda oldugum icin suanlik buna bisey demicem ama Shingeki no Kyojin bence gayet guzel orjinal ve gelecek vaat eden bi konuya sahip o yuzden oneriyorum
Abi spoiler yedigim icin agir sekilde ilerde neler oldugunu biliyorum ve abi yapma gozunu seviyim ya kendini oldurmek ne demek :/ Ayrica onlari soylerken titan oldugunu bilmiyordu
lafım sana değildi anime hakkında yapılan yorumları görünce bunu kolaylıkla anlayabiliyorum o yüzden öyle dedim yanlış anlama.Yasim teknik olarak 17 ve yasal olarak cocuk durumunda oldugum icin suanlik buna bisey demicem ama Shingeki no Kyojin bence gayet guzel orjinal ve gelecek vaat eden bi konuya sahip o yuzden oneriyorum
E öyle olacak mecbur madem dev gücü kullanarak dev kesecek kendinide öldürsün bir zahmet öyle şeymi olur
O yüzden kayanın söylediği gibi reklamlarla ünlü olmuş bir anime.
lafım sana değildi anime hakkında yapılan yorumları görünce bunu kolaylıkla anlayabiliyorum o yüzden öyle dedim yanlış anlama.
benim bildiğim kadarıyla yok hakan ama illa bir animeye başlayacağım diyorsan şiddetle Code Geass R1-R2 öneriyorum mükemmeldir pişman olmayacağın bir anime.Peki Death Note gibi bir anime varmı ?
yinede bi yanlış anlaşılmaya yol açmayayım dedim.Merak etme,anladim zaten ne demek istedigini ben de saka amacli yazdim o kismi zaten
Abi sonunda oldurecek belki nerden biliyon? Ya da dev guclerinden kurtulacak ? Muneccim misin gardaş?
benim bildiğim kadarıyla yok hakan ama illa bir animeye başlayacağım diyorsan şiddetle Code Geass R1-R2 öneriyorum mükemmeldir pişman olmayacağın bir anime.
yinede bi yanlış anlaşılmaya yol açmayayım dedim.
Olsun bir zamanlar dev oldumu oldu neyse işe yinede çok gereksiz ve abartılan bir anime okadar seri varken bu animeyi ilk 10 a hatta ilk 30 a koyan var ya
Code Geass diyorsan anime maxda konusunu açmış olmam lazım oradan bak hakan off topicde link veremiyoruz biliyorsun.Türkçe Sub Kaliteli izliyebiliceğim bir site varmı ?
açsam da sanki o bölüme baktığınız var bir şey istiyorsanız bölümde vs konu açın yardımcı olabileceğim bir şeyse cevap veririm.Peki,beyblade güzel degil mi yani ? kinomiya takao,japon takımı vs amerika takımı ayrıca warez bölümüne anime izleme sitesi vs için konu aç kaya101
Mesaj sınırı 150 olsaydı full ordayımda 250 olunca giremiyoruz maalesef işte
açsam da sanki o bölüme baktığınız var bir şey istiyorsanız bölümde vs konu açın yardımcı olabileceğim bir şeyse cevap veririm.