Benim imzamla dalga geçebilirsin Hakan yaptı :crw:Hakan bana bi imza yap da dalga geçiyim az![]()
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim imzamla dalga geçebilirsin Hakan yaptı :crw:Hakan bana bi imza yap da dalga geçiyim az![]()
Hakan bana bi imza yap da dalga geçiyim az![]()
Bu ülkede neden bir şeyler ile uğraşmak insanların komiğine gidiyor ?Hakan bana bi imza yap da dalga geçiyim az![]()
Damaqemaster yazan kadın sanatçı avril katt perry vs. olabilir. Avatar ve imza istiyorum kendimin vardı reklam içerikliymiş silindi ricamı yerine getirirseniz çok minnettar kalırım iyi forumlar![]()
Damaqemaster yazan kadın sanatçı avril katt perry vs. olabilir. Avatar ve imza istiyorum kendimin vardı reklam içerikliymiş silindi ricamı yerine getirirseniz çok minnettar kalırım iyi forumlar![]()
Süperim dimi Hakan :spn:
Eline sağlık furkan pscs6 sana yaramış :fky:
![]()
![]()
Uygun fontlar ile nickimi yazabilir misiniz? Kolay gelsin^^
![]()
![]()
Ben yaptım beğenirmisn bilemem
Hayır,yazı tipleri normalde güzel ancak resim kalitesi ölü durumda.Orjinal resimde yakışacağını düşünüyorum ^^Ben kendi yaptıklarma kötü diyip paylaşmadım ama daha kötüleri de oluyormuş
Ps :Alınmayın beyler![]()
Yani, hep Barış'ın suçu
Hayır,yazı tipleri normalde güzel ancak resim kalitesi ölü durumda.Orjinal resimde yakışacağını düşünüyorum ^^
Ben pek girmiyorum buralara o yüzden sen beğendiğin resmi seçip bana yazı tipini rengini falan özelden söylersin hallederiz
![]()
![]()
![]()
![]()