Photoshop İle Küçültebilirsin![]()
Photoshop, Elektroshop felan anlamamki.
![Big grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Photoshop İle Küçültebilirsin![]()
Photoshop, Elektroshop felan anlamamki.![]()
Evet basık olmuş biraz.![]()
Şu imzadaki köşedi resmi kaldırıp, imza boyutuna getirip, güzel bir font'da _DeaLyDeviL_ yazacak, birazda efekt verecek olan varmı ?
![]()
Resmi Yaan Kişi İndex Kilidi Atmış Ama Bana Sökmez
Buyur 2 Tene Yaptım.
![]()
![]()
Saoll paşa emeğine sağlık
Güzel bir avatar & imza istiyorum arkadaşlar, artık avatarımı değiştirmekten bıktım.
Avatarda kesinlikle kız resmi, oyun karakterleri içerikli ve çocukça şeyler istemiyorum arkadaşlar avatarıma bakan bir daha bakmalı o derece özenle ve güzelce yapmanızı istiyorum.
İmzaya gelirsek avatar ile aynı olmasın, kız resmi bunda da olmasın ve ''Intensify'' yazar,yazmaz o sizin tercihinize kalmış.
Güzel bir avatar & imza istiyorum arkadaşlar, artık avatarımı değiştirmekten bıktım.
Avatarda kesinlikle kız resmi, oyun karakterleri içerikli ve çocukça şeyler istemiyorum arkadaşlar avatarıma bakan bir daha bakmalı o derece özenle ve güzelce yapmanızı istiyorum.
İmzaya gelirsek avatar ile aynı olmasın, kız resmi bunda da olmasın ve ''Intensify'' yazar,yazmaz o sizin tercihinize kalmış.
Şu arkadaş hiç istediği gibi bir şey bulamıyor.![]()