Photoshop İle Küçültebilirsin
Photoshop, Elektroshop felan anlamamki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Photoshop İle Küçültebilirsin
Photoshop, Elektroshop felan anlamamki.
Evet basık olmuş biraz.
Şu imzadaki köşedi resmi kaldırıp, imza boyutuna getirip, güzel bir font'da _DeaLyDeviL_ yazacak, birazda efekt verecek olan varmı ?
Resmi Yaan Kişi İndex Kilidi Atmış Ama Bana Sökmez
Buyur 2 Tene Yaptım.
Saoll paşa emeğine sağlık
Güzel bir avatar & imza istiyorum arkadaşlar, artık avatarımı değiştirmekten bıktım.
Avatarda kesinlikle kız resmi, oyun karakterleri içerikli ve çocukça şeyler istemiyorum arkadaşlar avatarıma bakan bir daha bakmalı o derece özenle ve güzelce yapmanızı istiyorum.
İmzaya gelirsek avatar ile aynı olmasın, kız resmi bunda da olmasın ve ''Intensify'' yazar,yazmaz o sizin tercihinize kalmış.
Güzel bir avatar & imza istiyorum arkadaşlar, artık avatarımı değiştirmekten bıktım.
Avatarda kesinlikle kız resmi, oyun karakterleri içerikli ve çocukça şeyler istemiyorum arkadaşlar avatarıma bakan bir daha bakmalı o derece özenle ve güzelce yapmanızı istiyorum.
İmzaya gelirsek avatar ile aynı olmasın, kız resmi bunda da olmasın ve ''Intensify'' yazar,yazmaz o sizin tercihinize kalmış.
Şu arkadaş hiç istediği gibi bir şey bulamıyor.