Baya ugrastım umarım beğenirisin Avatarı baska bir arkadaş yada ps master yapar
Farklı olarak
Bunları ışıklı yapar mısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baya ugrastım umarım beğenirisin Avatarı baska bir arkadaş yada ps master yapar
Farklı olarak
Bunları ışıklı yapar mısın
Arkadaşlar elimde bir resim yok ama siz bulduğunuz güzel bir anime resimden bir avatar birde ışıklı olarak Mad Angel yazan bir imza yapar mısınız şimdiden teşekkürler
Beyler Hareketli İmza İstiyorum Resim Size Kalmış AdigeEmperor yazsın Yeter Yapana Şimdiden Teşekkürler
Arkadaşlar banadakarayip korsanlarından bi imza yaparmısınız mümkünse çıkıntılı olmasın ama biraz olursa olur o kadarda şimdiden teşekkürler.
Yeni İmza Yapmaya Başlayan Arkadaşlar Ufakbir Uyarı 500x200'ü gecmesin yaptiğiniz imzalar ve bölüm kurallarını detaylıca okuyunuz.:shm:
İstediğini anlasam tmmda sen bana kadın adını ver ben başka buliyim
Baya uzun ve karısık olmuş ben anladıgım kadar yapdım umarım beğenirsin
Arkadaşlar banadakarayip korsanlarından bi imza yaparmısınız mümkünse çıkıntılı olmasın ama biraz olursa olur o kadarda şimdiden teşekkürler.
Bana İmza yapabilirmisiniz Zac Efronlu ??
Ben OkuduM Hocam İmza İçin 500 x 200 Avatar İçin 140 x 140 Asla Hata Yapmadım Zaten.:koYeni İmza Yapmaya Başlayan Arkadaşlar Ufakbir Uyarı 500x200'ü gecmesin yaptiğiniz imzalar ve bölüm kurallarını detaylıca okuyunuz.:shm:
Bana İmza yapabilirmisiniz Zac Efronlu ??
Cher Lloyd 'dan bir imza birde avatar istiyorum kafana göre takıl üstüne güzel bir şekilde SasukeJones yazabilirsen sevinirim. Şimdiden Teşekkürler.
XNCN Dostum Şu İmzalarında Yarısı Dolu Yarısı Boşu Bırak Doldurasım Geliyo
Umarım Beğenirsin [Kadın doğrumu tam bilmiyorum orjinal sitesinde buldum]
İsteğe göre dolduruyorum ve Genel olarak bakarsan hiçbir zaman tek biçimli imza yapmamısımdır 2 adet koydum sen görmek istediğini gördün
XNCN Dostum Şu İmzalarında Yarısı Dolu Yarısı Boşu Bırak Doldurasım Geliyo
Bu Arada Buyur Bende Bişiler Yaptım Hangisini Beğenirsen Kullan Kardeşim.
İmza:
Buda Avatar:
Buyur Kardeşim İkiside Kurallara Uygun Ve Eniyi Şekilde Hazırlandı Tescilletmedim
Cher Lloyd 'dan bir imza birde avatar istiyorum kafana göre takıl üstüne güzel bir şekilde SasukeJones yazabilirsen sevinirim. Şimdiden Teşekkürler.
κѓдĽ;1635142' Alıntı:Eva Mendes
----------
Teşekkürler güzel olmuş ama bitanede Ps master ımız arka fonunu değiştirerek ve yazıda ışık efekti kullanarak yaparsa çok iyi olur şimdi arka fonunu istediğim şekilde bi imza paylaşıcam ona göre anlar zaten.
Bu şekil bi arka fon olursa çok güzel olur.
İstediğini anlasam tmmda sen bana kadın adını ver ben başka buliyim