LegendLover
Daimi Üye

Kardesm ben bir imza rica edicektim. tercihim 2. resim ancak bırbırlerıne benzıyorlar zaten hatta aynı sayılırlar

Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eray herkese döktür bize sıra gelince sesin çıkmasın çıkışta görüşücez seninle:kheart:
![]()
![]()
Kardesm ben bir imza rica edicektim. tercihim 2. resim ancak bırbırlerıne benzıyorlar zaten hatta aynı sayılırlartercihim 2.si ancak sn hangısnı rahat yapabılıyorsan onu kullan ustunde LegendLover yazarsa çoook makbüle geçer
Adımda hareketli olursa iyi olur ama daha cok hafif motifler olsun çizgisel falan
![]()
![]()
![]()
Kardesm ben bir imza rica edicektim. tercihim 2. resim ancak bırbırlerıne benzıyorlar zaten hatta aynı sayılırlartercihim 2.si ancak sn hangısnı rahat yapabılıyorsan onu kullan ustunde LegendLover yazarsa çoook makbüle geçer
Adımda hareketli olursa iyi olur ama daha cok hafif motifler olsun çizgisel falan
![]()
Sen yeterki isteEllerine Sağlıkkkkkkkkk Süper ama Sağ Tarafada Birşey olsaymış çeskem![]()
Sen yeterki isteCok hosuma gitti ilki
![]()
2.
![]()
3.
![]()
Umarım beğenirsiniçinde Avril'in resmi bulunan ve tRoubLe yazan bir imza istiyorum mümkünse.
Umarım beğenirsin
![]()
![]()
![]()
Umarım beğenirsin
![]()
![]()
![]()
2 gündür yoktum evde şimdi geldim imzam yapılmadı avatar isteyom diyenler yazabilirler tektek inceledim büyük ihtimal herkesin yapılmış
hacı bana kışlık bi imza yapıver![]()
![]()
İmzanın Kenarları Çok keskin biraz kesebilirmisiniz ?
Örnek
![]()