Demek ki 1 hafta yeterli bir süre değil ^^ misal ben görmedim.1 haftalık duyuru açmıştım,süresi bitti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demek ki 1 hafta yeterli bir süre değil ^^ misal ben görmedim.1 haftalık duyuru açmıştım,süresi bitti.
Bazen kendi bildiğini yapmak iyidir. ^^Kahraman abi 1hafta duracağını söylediği için öyle oldu.
Forum kullanım bölümüne bak imza nasıl ekleniyor gösteriliyor. ^^Angelina imza yapamıyorum bu hata gelıyor (Şimdilik abonesi olduğunuz konu veya mesaj bulunmuyor.)
merhaba CnyTGnD kardeşimin https://www.maxigamerz.com/signaturepics/sigpic10490_59.gif bu imzası hosuma gittice benim ismimide aynı frontta yazarmısın
Aynısı biraz abest durar profesyonel biri yapıncaya kadar benim yaptığımı kullanıver.İmza TheOttoman'dan alıntıdır.
Bana bu resimdeki EUROTURK yazan yere o yazıyı silip aynı fontla _HüKüMDaR_ yazabilir misiniz?
Bende bir Vin Diesel içerikli avatar rica edicektim bütün olayı sizin zevkinize kalmış şimdiden teşekkürler.
BF'3 ile ilgili güzel bir imzada bana ayarlıcak varmı
Avatardan sorumlu devlet bakanı kim p.m atcamda ricam var illgilenen olursa
----------
Söyle burdan avatarda iyiyim
NeFeR_ kaldırırsan çok şık olmuş
Söyle burdan avatarda iyiyim