• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Banlı Üyelere Af Getirilsin mi?

• Evet

Kullanılan: 42 60.0%
  • Hayır

Kullanılan: 22 31.4%
  • Çekimser

Kullanılan: 6 8.6%

• Kullanılan toplam oy
    70

Deepblue

~More Than Blue~
Administrator
Aktiflik
K.Tarihi
18 Nis 2007
Puanı
3,756

Aslında ben forumun şuan ki halinden oldukça memnunum kavga yok gürültü yok huzur var. Lakin bu soru bana çok soruluyor 1 kez affet herkes ikinci şansı hakeder diye o nedenle sizlerin de bu konudaki görüşlerinizi almak istiyorum.

---------------------------------------------------

HERKESİN BANI AÇILDI HALEN SAYFAYA GETİRİLSİN GETİRİLMESİN YAZANLAR VAR.

Affın genele getirilmesine karşıyım, şahsi görüşümce; küfür, iftira gibi olaylarda baş rol oynamış ve bunun sonucunda uzaklaştırılmış kişilerin tekrar yakınlaştırılmasına gerek yoktur.

Kaçıncı 2. şansı bu ? :D

Önceden de af gelmişti. Bu sanırım 2.Af olacak. Saçma sapan boş yere küfür edenler felan var, bunun için yapacak birşey yok. Fakat suçu ağır olanlar kalabilir. Burası hapishane değil sonuçta bir forum. Yıllar ilerledikçe ah ben ne yapmışım diyen çok olmuştur ve pişmanda olmuştur yani.

Bence kaldırılabilir çünkü foruma ve bölümlere katkıları olan kişilerde vardı banlanan tabiki neden banlandığıda önemli çok ağır bir suç değilse affedilebilir bence

Banının açılmasını isteyen ticket atarak ulaşabilir gerekli açıklamayı yapıp ceza puanı verilir ve bi ceza seviyesi log olarak tutulur toplu açmak yerine bu şekilde daha sağlıklı olur benim görüşüm.

maxigamerz.com hakaret edenler ve bu forumu kötülüyenler banlı kalsın ( ufak suçlardan banlananlar geri banları açılabilir )

Arkadaşlar ne log tutulabilir ne tek tek herkesin suçu incelenip banı açılabilir. Banlı yaklaşık 1500 kişi var. Tüm bunların tek tek ban sebeplerine bakıp açmak günler sürer ki bu kadar boş zamanım yok. Ya toplu olarak herkesin banı açılacak veya hiç kimsenin banı açılmayacak. Lütfen bu durumu göz önünde bulundurup ona göre yorum yapınız.

Bencede açılması gerek foruma katkısının olacağını düşünüyorum vSRO bölümü şuan ölü gibi duruyor modlardan birşey göremiyoruz belki banı açılanlardan görebiliriz.

maxigamerz.com hakaret edenler ve bu forumu kötülüyenler banlı kalsın ( ufak suçlardan banlananlar geri banları açılabilir )

Eskide kaldı bence. Bizimde kötülediğimiz birçok site var. Ama MX'i kötüleyenlerin 10 da 9'u BP Online yüzündendir. Geçen zaman aralığında akıllanmışlardır diye düşünüyorum. Gene devam ederse de Ümit abi BanList yanına BlackList açar sonsuza kadar kara delikte sıkışırlar.

Aç gitsin abi , kaşınan belli eder kendini yine sıkıntı yok.

acılırsa bizde eksi üyelipimize döner kimin ne nick olduğu belli olur :D böyle yetim cocuğu gibi hesaplarda uğraşmayız

Banlanması gereken yine kendini belli eder ve banlanır. Af gelmesi taraftarıyım. :)

Milletin çok ipleyeceğini zannetmiyorum :D

Sence birileri iplesin diye mi yapıyoruz bunu? Onlar iplemiyorsa ben hiç iplemiyorum. Dediğim gibi sadece çok sorulduğu için böyle bir konu açma gereği duydum yoksa benim de umrumda değiller. Ne güzel forum temizlenmiş taşkınlık ve huzursuzluk yapan yok. 100 yıl olmasalar eksiklikleri umrumda olmaz ;)

Sence birileri iplesin diye mi yapıyoruz bunu? Onlar iplemiyorsa ben hiç iplemiyorum. Dediğim gibi sadece çok sorulduğu için böyle bir konu açma gereği duydum yoksa benim de umrumda değiller. Ne güzel forum temizlenmiş taşkınlık ve huzursuzluk yapan yok. 100 yıl olmasalar eksiklikleri umrumda olmaz ;)
Sen ne zaman birileri çok sorduğunda bir şeyin üzerine gittin ümit abi yeme beni :D Bütün banlar kaldırılsa da çok bir şey farkedeceğini zannetmiyorum açıkçası

Geri