• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Banlı Üyelere Af Getirilsin mi?

Banlı Üyelere Af Getirilsin mi?

• Evet

Kullanılan: 42 60.0%
  • Hayır

Kullanılan: 22 31.4%
  • Çekimser

Kullanılan: 6 8.6%

• Kullanılan toplam oy
    70
Bence kaldır abi. Daha canlı olabilir. Bende memnunum bu halinden forumun. Fakat çok dikkatimi çekti banlı kişilerde ayırım yok .ok fazla teşekkür alan mesaj atan arkadaş bile banlanmış. adalet var. Yani 2. şans diyorum ben .;D

Biz ne gün için burdayiz,açilsin yönetim olarak gerekeni yapariz.

Banlanan arkadaşlar arasinda hak edenler olduğu kadar,kişisel egolar yüzünden banlanan arkadaşlarda var,şuan üst yönetim de gayet stabil durumda adminler disinda ban atabilicek ben dahil 4 kişiyiz kimin ne için banlanicağida kontroll altinda olucaktir.

Kesinlikle açılmalı. Kavga gürültü dahi olsa forumun doğası budur her forumda tartışma çıkar kavga çıkar. Bence açılmalı, ne kadar hareket o kadar iyidir bir forum için.

Benim diğer hesabım burada ki bir mod yüzünden banlanmıştı her gün forumdaydım ama bir tane mod bana kafayı takıp konuyu kişiselleştirince en son dayanamayıp bir ton şey söyledim. Banları kaldırırsanız ben de o hesabım ile geri dönerim. Tabii bu mod konusunu göz önünde bulundurup yetkili kişiler daha dikkatli davranırsa forum yine eskisi gibi olabilir.

ümit abi geldim ama bu banlama olayını abartmayın lan diyeni banlıyordunuz eskiden. hele kahraman abi sohbette ezildiğinde yediremediği için bile bana ip ban atmışlığı var.

ayrıca genel affa da karşıyım kim suç işlemişse cezasını çekmeli. önemli olan adaleti sağlamak.

Son düzenleme:
Geçmiş geçmişte kaldı, herkese bir şans verildi. Kurallara uyduğunuz sürece yönetime kafayı takmadığınız sürece kimse sizi banlayamaz banlayan olursa bana gelin. Çok birşey istemiyoruz sadece sağa sola laf sokmaya çalışmayın ve biraz düzgün davranın yeterli. Bizim kimse ile şahsi sorunlarımız yok olamaz da. Geçmişten de konuşmayalım artık herkes önüne baksın.

Duruma göre değişir hak etmeyenlerde var ama bende af getirilmesinden yanayım zamanında takıldığım arkadaşlarımın %70i banlı şuanda :)

Kimse banlı değil açıldı hepsi.

kndAWA.jpg

İlk bani kim niye yicek merak ediyorum

Foruma biraz hareket şart, banları kaldırın bence. duruma göre zaten gerekli görülürse tekrar banlanırlar.

Geri