abicim sen bu forumda yönetici olduğun için başka forumlardan haberin olmayabilir. hatta bir çok forumda hakaret, kural dışı vs. şeyler olduğunda ya büyük ihtimal o mesajı siliyorlar. çizgiyi biraz aştığında ban veriyorlar. ama ben bugüne kadar birçok forumda bulundum bir tek burada ip ban yedim. şuan internet aboneliği falan değiştirdim hep istesem farklı bir üyelikle gelirdim hiç haberiniz olmazdı. benim çocukluğum iyisiyle kötüyle burada geçti. bu yüzden ben karşılık beklemeden sizin başarılarınızı isterim.
roporu ben gönderdim. illaki ban atacaksınız diye bir şey yok. herşeye banlamak olarak bakıyorsunuz. uyarabilirsiniz. inanca, aileye, vatana söz gelmedikçe ban atmak hep arka planda olmalı. hele ip ban özel durumlarda art niyetli insanlara uygulanmalı.
benim bunları yazarken vakit kaybından başka bir kazancım olmadı. dediğim forumların isimlerinide veririm girin bir tartışmaya sizi banlıyorlar mı.
mesela post kasmak olmamalı, bir insan post kasınca para mı kazanıyor? bırakın yorumu saçmada olsa forumu canlandırsın. bizde gelip hoş vakit geçirelim.