• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Banlı Üyelere Af Getirilsin mi?

Banlı Üyelere Af Getirilsin mi?

• Evet

Kullanılan: 42 60.0%
  • Hayır

Kullanılan: 22 31.4%
  • Çekimser

Kullanılan: 6 8.6%

• Kullanılan toplam oy
    70
S.a cümleten hayırlı geceler herkese hayırlısı olsun banlı olduğum süre boyunca her gün girip foruma göz gezdirdim sonra anladım ki bura forum değil arkadaşlar...Ümit abinin söylediği gibi gerçek arkadaşlık ortamı çok sağlam arkadaşlıklar edindim hatamız varsa affola.

S.a cümleten hayırlı geceler herkese hayırlısı olsun banlı olduğum süre boyunca her gün girip foruma göz gezdirdim sonra anladım ki bura forum değil arkadaşlar...Ümit abinin söylediği gibi gerçek arkadaşlık ortamı çok sağlam arkadaşlıklar edindim hatamız varsa affola.

Tekrar hoş geldin . Hatalar olabilir önemli olan ısrarcı olmama.

ümit abi geldim ama bu banlama olayını abartmayın lan diyeni banlıyordunuz eskiden. hele kahraman abi sohbette ezildiğinde yediremediği için bile bana ip ban atmışlığı var.

ayrıca genel affa da karşıyım kim suç işlemişse cezasını çekmeli. önemli olan adaleti sağlamak.

Yöneticileri dürtmeyin diye kural koyduk .
Ban bizle alakalı değil biz abide oluruz adminde bu sizin elinizde.
Ve lütfen iftiradan kaçınalım ben kimseye ıp ban atmadım ban alan üye direk sistem tarafından ıp ban alıyor.

Sen hala ölmedin mi lan. :D

Kaldır kaldır ben nasıl olsa tekrar banların. Bayadır ortalık sakin, bir senedir birilerini banlamadım :D
Beni yanlış anlamada abi banlamaktan başka ne gibi katkı sağlıyorsun forum için ya da sağladın. Sadece merak ettiğimden soruyorum kötü bir niyetim yok, yanlış anlaşılmasın.

Son düzenleme:
Beni yanlış anlamada abi banlamaktan başka ne gibi katkı sağlıyorsun forum için ya da sağladın. Sadece merak ettiğimden soruyorum kötü bir niyetim yok, yanlış anlaşılmasın.

Onu bana değil Ümit e sor .Ama sor o söylesin. Admin listesindeki değişikliğe bakarak bazı şeyleri anlayabilirsin aklın varsa.Ve bende kuyruk açısı olanlar sivri sorular sormasın yanlış anlarım. Uyarayım da.

Yöneticileri dürtmeyin diye kural koyduk .
Ban bizle alakalı değil biz abide oluruz adminde bu sizin elinizde.
Ve lütfen iftiradan kaçınalım ben kimseye ıp ban atmadım ban alan üye direk sistem tarafından ıp ban alıyor.

abicim sen bu forumda yönetici olduğun için başka forumlardan haberin olmayabilir. hatta bir çok forumda hakaret, kural dışı vs. şeyler olduğunda ya büyük ihtimal o mesajı siliyorlar. çizgiyi biraz aştığında ban veriyorlar. ama ben bugüne kadar birçok forumda bulundum bir tek burada ip ban yedim. şuan internet aboneliği falan değiştirdim hep istesem farklı bir üyelikle gelirdim hiç haberiniz olmazdı. benim çocukluğum iyisiyle kötüyle burada geçti. bu yüzden ben karşılık beklemeden sizin başarılarınızı isterim.
roporu ben gönderdim. illaki ban atacaksınız diye bir şey yok. herşeye banlamak olarak bakıyorsunuz. uyarabilirsiniz. inanca, aileye, vatana söz gelmedikçe ban atmak hep arka planda olmalı. hele ip ban özel durumlarda art niyetli insanlara uygulanmalı.
benim bunları yazarken vakit kaybından başka bir kazancım olmadı. dediğim forumların isimlerinide veririm girin bir tartışmaya sizi banlıyorlar mı.
mesela post kasmak olmamalı, bir insan post kasınca para mı kazanıyor? bırakın yorumu saçmada olsa forumu canlandırsın. bizde gelip hoş vakit geçirelim.

abicim sen bu forumda yönetici olduğun için başka forumlardan haberin olmayabilir. hatta bir çok forumda hakaret, kural dışı vs. şeyler olduğunda ya büyük ihtimal o mesajı siliyorlar. çizgiyi biraz aştığında ban veriyorlar. ama ben bugüne kadar birçok forumda bulundum bir tek burada ip ban yedim. şuan internet aboneliği falan değiştirdim hep istesem farklı bir üyelikle gelirdim hiç haberiniz olmazdı. benim çocukluğum iyisiyle kötüyle burada geçti. bu yüzden ben karşılık beklemeden sizin başarılarınızı isterim.
roporu ben gönderdim. illaki ban atacaksınız diye bir şey yok. herşeye banlamak olarak bakıyorsunuz. uyarabilirsiniz. inanca, aileye, vatana söz gelmedikçe ban atmak hep arka planda olmalı. hele ip ban özel durumlarda art niyetli insanlara uygulanmalı.
benim bunları yazarken vakit kaybından başka bir kazancım olmadı. dediğim forumların isimlerinide veririm girin bir tartışmaya sizi banlıyorlar mı.
mesela post kasmak olmamalı, bir insan post kasınca para mı kazanıyor? bırakın yorumu saçmada olsa forumu canlandırsın. bizde gelip hoş vakit geçirelim.

İyide ben 1,5 senedir tahmini bot haricinde kimseye ban atmadım ve bir daha söylüyorum ıp ban hiç atmadım. Senin görüşüne göre şuanda zafer banı yemiş olmalıydı bak hala orada duruyor. Haddini ağır aşdığı halde birde adama cevap yazdık ben daha ne yapabilirim bu konuda ?

tehlikenin farkındamısınız :D :D yakında biri tekrardan buralara dönecek :D

hoşgeldin başkan.

İyide ben 1,5 senedir tahmini bot haricinde kimseye ban atmadım ve bir daha söylüyorum ıp ban hiç atmadım. Senin görüşüne göre şuanda zafer banı yemiş olmalıydı bak hala orada duruyor. Haddini ağır aşdığı halde birde adama cevap yazdık ben daha ne yapabilirim bu konuda ?
Sus akıllı ve uslu ol kimseye karışma kulpu kırık çaydanlık,belki böylece şirinleri bile görebilirsin :drym:

Gözlerim birini arıyor ama daha parlamadı...

Hadi hayırlısı :D

Geri